Szülővel vesztetek már úgy össze, hogy soha nem jött helyre?
A soha többetet még nem tudom,mert még élünk mindketten.
De jó pár éve összevesztünk anyámmal ,és egyenlőre nem szándékszok békülni.(ok: anyagilag durván lehúzott)
Igen. Részegen anya majdnem ledöfött a nagykéssel, aztán meg hazug rágalmazónak nevezett, merthogy ő nem emlékszik ilyenre.
Tartom vele a kapcsolatot, de csak mert mégis ő az anyám. Szerencsére a párom is megérti ezt :)
Arra lennék kíváncsi, h (persze a soha nnem lehetséges) úgy végérvényesen tönkrement a kapcsolat. És hogy ezt hogyan kezelitek?
Én barátnői viszonyban voltam az anyámmal, de végleg vége lett egy oltári veszekedés miatt és nem tudom, mi legyen a gyereket nem tilthatom tőle, de se ő nem jön hozzánk és mi nem megyünk hozzá.
Férjem 20 éves kora óta nem látta az anyját. Most 34 éves. De a testvérei is így vannak ezzel. "anyósomnak" fontosabb volt egy pasi, a gyerekeit tette ki. Előtte hitelt vetett fel a legnagyobbal, merthogy ők vállalkoznak. Na ebből az lett hogy elszórták a f.szival a pénzt. Utána a 3 gyerek fizette ki.
Most egyedül él úgy tudjuk, de nem kereste meg egyik gyerekét se.
Nem hinném hogy valaha helyre jönne a dolog. A férjem és a nővére biztos nem állnának szóba vele. A bátyja talán, de az sem lenne már egy őszinte anya-fia kapcsolat.
első vagyok
Mi is barátnői viszonyban voltunk,segítettem ahol tudtam.Vállalkozását megbüntették,részletezést nem kapott,hitelt se,hogy ne vigyék a házat,én vettem fel neki,de úgy,hogy a részleteit ő fizeti.Vállalkozás fellendült,de pár hónap után a részleteket nem adta,hiába kértem,hiába tudta hogy annyit keresek amiből magam fenn tudom tartani.Elnézte volna,hogy a végrehajtóhoz kerüljön a tartozás.
Kifizettem saját pénzből már a hitelt,de azóta nem beszélünk.
Már az sem érdekelne ha visszaadná.
Pedig irtó rossz volt ekkora minusszal nekiindulni az életnek 820 voltam akkor).
Férjhezmentem anélkül hogy látta volna,1 éves a kisfiunk,tudja hogy van,de még sosem látta.
szerintem ez már végérvényes.
mi is barátnői viszonyban voltunk, de időközben én felnőttem, amit nem akart észrevenni. továbbra is ugyanúgy kezelt, mintha 12 éves lennék, beleszólt a dolgaimba, minden ötletemet/tervemet lehülyézte, csak kötekedett.
a végén akkor telt be a pohár amikor az esküvőmön hajnalban megkérdezte, hogy "na mennyi pénzt szedtél össze?"
azóta nem beszélek vele,csak karácsonykor találkoztunk, de rá se bírtam nézni.
soha nem lesz már olyan.. azt esetleg eltudom képzelni, hogy ha lesz gyerekem, beszélőviszonyban leszünk miatta. egyebet nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!