Szülővel vesztetek már úgy össze, hogy soha nem jött helyre?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 24. 13:54
11/16 anonim válasza:
Ötödik éve nem találkoztunk, nem beszéltünk. Még tartozik is, amit nem akar megadni. Ha tudom, hogy egy viperát szülök, inkább le sem húzom a bugyimat.
12/16 anonim válasza:
Igen. Én 12 voltam, az öcsém 10, amikor fogta magát és lelépett egy pasival. Azt mondta, hogy ő most nagyon szerelmes és mi már nem férünk bele az életébe. Ez így kijelentette. Akkor rengeteget sírtunk utána, de még csak fel se hívott minket. Fogta magát és lelépett külföldre a pasijához, azóta se hallottunk felőle. Ha felhívna fel se venném a telefont, mivel tudom, hogy apám milyen küzdelmek árán nevelt fel minket teljesen egyedül.
24/l
13/16 anonim válasza:
A nővérem és anyu közt régebben barátnői kapcsolat volt. Nagyon jóban voltak. 2 éve elég sokat veszekedtek, mert anyu nem bírta a nővérem barátját. Nem vesztek össze végérvényesen, de nem is olyan a kapcsolatuk, mint volt. :(
15/L, nővérem 20/L
15/16 anonim válasza:
a ferjem utalta az anyjat. okkal. soha nem bocsajtott meg neki a temetesere sem ment el, igaz akkor mar nem otthon eltunk, de amikor hazalatogattunk meg a sirjahoz se ment ki. En nem vesztem ossze az enyemmel csak nem erzek iranta semmit, szamomra idegen. havi 5 perc telefon ennyi a kapcsolatunk evtizedek ota.
16/16 anonim válasza:
A vipera lányommal nyolc éve nem állok szóba. Hazudott,megrágalmazott és még a pénzemet sem adta meg. Örökre eltemettem. Már nem is hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!