Megengednétek-e a 15 éves lányotoknak, hogy kamu fütágítót hordjon?
Figyelt kérdés
Azért nem akar fültágítót, mert úgy gondolja, hogy a jövőben tuti megunná, de viszont tetszik neki. (Arra a csigaszerű izére gondolok)2018. ápr. 2. 21:54
11/11 anonim válasza:
Igen, még az igazit is. Nem voltak tiltósak otthon annyira velem, így ha valamit ki akartam próbálni igazán, azt egy idő után meg tudtam csinálni.
Nagyon örülök, hogy nekem nem kellett keresztül mennen azon, amin egyes fiataloknak manapság, hogy a szüleik mindenbe beleszólnak. Én önmagam lehettem, es amikor majd lesz egy kamaszlányom, neki is engedni fogok szinte mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!