Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan lehet bàrmilyen módon...

Hogyan lehet bàrmilyen módon "beadagolni", hogy otthagyom az egyetemet?

Figyelt kérdés
2018. márc. 29. 12:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Költözz el.
2018. márc. 29. 18:14
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Na ebben az esetben én nem mennék inkább haza. Ennél még rossz szakra járni és a koliban rohadni is jobb.
2018. márc. 29. 18:16
 13/20 anonim ***** válasza:
Egyetemistaként,gondolom nagykorú vagy,innentől csak el tudod dönteni h mit eszel. Nálatok komoly problémák vannak,inkább a munka keresésen és a költözésen legyen a hangsúly.
2018. márc. 29. 18:34
 14/20 anonim ***** válasza:

Azonnal költözz el.Kollégium.Utánna albérlet.

Egyetemet hagyd ott ha még mindíg ezt akarod ha ezek igazak amiket leírsz akkor ez legyen a legkisebb gondod...hajrá!

2018. márc. 29. 18:39
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
"...épp az előbb őrjöngött velem, hogy nem ettem virslit, pedig ők hazaszóltak, hogy azt kell ennem." Mivan?! Ez vslami hülye vicc?
2018. márc. 29. 18:44
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként, minél előbb keress munkát, ha tényleg eldöntötted, hogy otthagyod az egyetemet és tiplizz, amint lehet. Ha nem kamuzol, akkor a leírtak alapján, degenerált egy apád van és ez később, csak rosszabb lesz.
2018. márc. 29. 18:46
 17/20 A kérdező kommentje:

Igen, ez volt...

Nem voltak itthon, tudták, hogy mikor érek haza. Felhívtak, hogy virslit egyek a hűtőből, meg lellenőrizzék, hogy "menetrendszerűen" jövök-e. Vezetik. Első két hétven felírják, utána ahhoz kell tartabom magam.

Hazajöttek és látták, hogy ott a virsli és nem ettem meg.

Ez tavaly félévkor fajult el ennyire. Már el se akartam kezdeni ezt az évet.

2018. márc. 29. 18:53
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj de egyetemre felnőttek járnak,viselkedj is úgy. Tiz perccel később érsz haza, nem azt eszed amit parancsolnak akkor megvernek? Ha igen,tehetsz feljelentést,szépen megfélemlitettek az baj..
2018. márc. 29. 19:01
 19/20 anonim ***** válasza:
Beteg a család, a saját lelki egészséged érdekében költözz el és keress valahol munkát. Aztán gyűjtesz kis pénzt és elvegzed az egyetemet levelezőn. Nem látok más megoldást.
2018. márc. 30. 09:28
 20/20 anonim ***** válasza:
Én szerintem ez kamu. Ha valakinek ilyen lenne otthon, az kézzel-lábbal kapaszkodna a legszarabb egyetembe is csak ne kelljen hazamennie.
2018. márc. 30. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!