Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Akikre a szülei erőltették rá...

Akikre a szülei erőltették rá az egyetemet, szakot, velük mi lett?

Figyelt kérdés
Nálam sok jó nem.
2018. jan. 20. 15:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%
Piás apám spermadonorom rám eröltette a kozépsulit,megbuktam be se jártam,rohadtul nem érdekelt ő azt akarta csinálni fiatalon de nem vették fel,már akkor is a pia miatt..De én nem ő vagyok ne hátamon akarjon felmenni a csucsra, otthagytam,volt is balhé.. de leérettségiztem másikban, utána saját pénzen mentem egyetemre,elvégeztem amit én szerettem volna és boldogan csinálom a munkámat,igaz apámmal kb 20 éve nem tartom a kapcsolat nem csak a suli eröltetés miatt az a jéghegy csucsa volt,Anyámmal sokáig koltozkodtunk elole.
2018. jan. 20. 15:20
 2/12 anonim ***** válasza:
85%

Nem végeztem el.

Jártam rá, és végülis sok hasznos olgot tanultam, de mivel alapból muszájból jártam oda, végül nem mentem el államvizsgázni, úgyis csúsztam már egy évet.

2018. jan. 20. 15:33
 3/12 anonim ***** válasza:
72%
Rájöttem hogy igazuk van, mert amit alapból szerettem volna(bölcsészet) azzal maximum éhenhalni tudtam volna. Egy év után megszerettem a szakomat, és mikor elvégeztem jól fizető munkát kaptam. Szeretem amit csinálok, és jövőre megveszem a saját lakásomat a spórolt pénzemből.
2018. jan. 20. 15:49
 4/12 anonim ***** válasza:
86%
Államvizsga nélkül fejeztem be... Idén az is meg lesz.
2018. jan. 20. 15:53
 5/12 anonim ***** válasza:
97%
Elnyugoltem 2evet... Aztán otthagytam. Idegileg tonkretett :(
2018. jan. 20. 16:46
 6/12 anonim ***** válasza:
98%
Nekem van két tanár szakos diplomám, az egyik kitűnő, a másik jó minősítéssel, ehhez képest 38 évesen állatgondozóként dolgozok egy kutyamenhelyen, mert ezt szeretem.
2018. jan. 20. 16:50
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem munkatársam járt így, azaz már csak volt munkatársam, mert így cirka 40 évesen kezdett bele az önmegvalósításba.

Full empatikus emberke, emberekkel, gyerekekkel akart foglalkozni mindig, de családi hagyomány miatt erdőmérnöknek kellett tanulnia. Volna. Mert annyit elérhető dacból anno

2018. jan. 20. 17:58
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Folyt. következő. Bocs...

Szóval annyit elért, hogy másik szakra vegyék csak fel, de ugyanaz az egyetem. Elvégezte, de nem szerette, sokat nem is dolgozott a szakmában. Jöttek a gyerekek, szépen fel is cseperedtek, így vissza kellett jönni dolgozni. Hát egy percét sem élvezte, és úgy döntött, elvégzi a csecsemőgondozóit. A családban senki nem örül neki, de támogatják. Én remélem talál olyan munkát, amit megérdemel és ami boldoggá teszi.

Tehát tanulság, ne hagyd magad!!!

2018. jan. 20. 18:08
 9/12 anonim ***** válasza:
Nagyon lusta voltam semmit sem akartam, magányos voltam, életcélom nulla volt, szüleim mindig támogadta,megadtak mindent amit tudtak aztán mondtam neki hogy külföldre megyek dolgozni de ők azt mondták hogy először mennyek egyetemre, először nehéz volt de aztán megszerettem és rá jöttem hogy ők csak jót akarnak nekem, ne legyen olyan életem mint nekik ha nem kicsivel vagy sokkal jobb és többre vigyem mint ők, be fejeztem és jelenleg Lichtensteinben élek és dolgozom szeretem a munkámat.
2018. jan. 20. 22:20
 10/12 anonim ***** válasza:
49%
Előző vagyok, még annyit hogy a szüleid nem akarnak rosszat neked segíteni szeretnének és ők már sokmindent megtapasztaltak ezért lehet hogy neked úgy tűnik hogy hülyeséget mondanak és nem igaz de nekik nagyobb a tapasztalatuk és több dolgot tudnak, ők csak segíteni akarnak neked.
2018. jan. 20. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!