Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyának, vagy apának mondjam...

Anyának, vagy apának mondjam meg ebben az esetben, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Elváltak.

Azért vagyok bizonytalan, mert anya otthon van a féltestvéreimmel és a kicsi még csak nemrég született, 2 hónapos. Szóval lehet érzékenyen érintené, ha elmondanám, hogy terhes lettem, azonban nem szeretnék még gyereket. Ráadásul mióta nem élek teljesen otthon, velük, kicsit el is távolodtunk egymástól. Nem vagyunk rosszban, de ugye már neki sincs annyi ideje, hogy kettesben legyünk, meg én sem vagyok mindig otthon esténként velük. Jó a kapcsolatunk, csak már nincs tisztában az életem minden percével.

Apával pedig sosem beszéltem ilyenek belsős témákról, nem volt beavatva a dolgaimba sosem. Esténként sem szoktam vele megbeszélni mindent, meg nem kérek tőle tanácsot, stb.

De még csak 17 éves vagyok, májusban leszek 18. Szóval szükséges a szülői aláírás, ha abortuszt szeretnék... Szívem szerint inkább anyával beszélnék, de mostanában amúgy is magas a vérnyomása, lehet gyógyszert is kell rá szednie majd és nem akarom, hogy miattam legyen ideges, feszült.

2018. márc. 24. 14:57
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
74%

Az nem lehetséges, hogy együtt, hárman beszéljetek?

Én 23 vagyok, két gyerekkel. A nagy idén 9 lesz... Én nem tudtam anyámmal beszélni erről, pedig ott én hibás sem voltam abban az értelemben, hogy keretem volna a szexet.

De sajnos így alakult.

Igazat adok neked, ne szúrd el az életed.

Ha nem opció a hármasban beszélés, akkor anyukáddal beszélj. Biztosan támogatni fog, hisz tudja mivel jár egy baba. Terveid, célod van... Ne add fel!!!

2018. márc. 24. 18:23
 42/46 anonim ***** válasza:
81%

"Lehet itt dobálózni számokkal, hogy az abortuszon átesett nők csupán 1%-a lesz meddő a műtét után, de mi van, ha valaki pont abba az egy százalékba fog esni?" - valóban. Igazándiból azt se értem, hogy hogy merünk kimenni az utcára, mert igaz, hogy csak minimális százalék az esélye annak, hogy baleset ér aznap, na de mi van akkor ha valaki pont abba a kis százalékba fog esni? Azt se értem, hogy hogy mer valaki otthon maradni, amikor igaz, hogy kis százalék esélye van egy háztartási balesetnek, na de mi van akkor, ha valaki pont ebbe a kis százalékba esik? Sőt, azt se értem, hogy hogy merünk enni, amikor igaz, hogy csak kis százalék az esélye, hogy elpatkolunk az étel-allergiában, na de mi van akkor, ha valaki pont abba a kis százalékba esik?

Szarkazmus OFF.

Az élet önmagában egy veszélyes üzem, aki ezzel a ténnyel nem képes együtt létezni, az mihamarébb keresse fel orvosát-pszichológusát... a krónikus szorongás ma már jól kezelhető.

2018. márc. 24. 22:51
 43/46 anonim ***** válasza:
90%
15 a lanyom, meg nincs baratja de keszulok vele beszelni mielott kozepsuliba megy. Szeretnem ha mindent el merne majd mondani -akar ezt is- ha neadjisten becsuszna barmikor, akkor tudjunk azonnal cselekedni. Sajnalatos hogy sok szulo egybol tamadassal es szidassal all hozza a temahoz. Nyilvan a vedekezesrol kell beszelni elsosorban de meg akkor is barmi becsuszhat.
2018. márc. 25. 12:10
 44/46 anonim ***** válasza:
27%
#43: Azt ne hagyd ki az oktatásból,hogy a szex nem a 14-16 éveseknek való. Ha csak a felvilágosítást mondod el, fegyvert adsz a kezébe, hogy mihamarabb lefeküdjön az első barátjával...
2018. márc. 25. 15:29
 45/46 anonim ***** válasza:
15%
Érdekes, 17 évesen gyerek gyereket nevelni de eszetlenül szexelni nem az? Mert röhejes hogy ezen az oldalon minden abortuszos védekezés mellett lesz terhes.
2018. márc. 25. 15:52
 46/46 anonim ***** válasza:
68%

Szexelni gyerek, dolgozni elzavarni meg lehet???

Akkor nem gyerek, amikot a szülő ráordítja, hogy mit tesz érte??

Akkor nem gyerek, mikor kidobják?

Ilyenkor bezzeg gyerek... Kinek való a szex? A 30-40 éveseknek? Mikor fedezze fel magát, a szexualitást, ha nem fiatalon? Ha egy 30-as nő esik teherbe, biztosan mrgtartja?

2018. márc. 26. 09:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!