Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyának, vagy apának mondjam...

Anyának, vagy apának mondjam meg ebben az esetben, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Elváltak.

Azért vagyok bizonytalan, mert anya otthon van a féltestvéreimmel és a kicsi még csak nemrég született, 2 hónapos. Szóval lehet érzékenyen érintené, ha elmondanám, hogy terhes lettem, azonban nem szeretnék még gyereket. Ráadásul mióta nem élek teljesen otthon, velük, kicsit el is távolodtunk egymástól. Nem vagyunk rosszban, de ugye már neki sincs annyi ideje, hogy kettesben legyünk, meg én sem vagyok mindig otthon esténként velük. Jó a kapcsolatunk, csak már nincs tisztában az életem minden percével.

Apával pedig sosem beszéltem ilyenek belsős témákról, nem volt beavatva a dolgaimba sosem. Esténként sem szoktam vele megbeszélni mindent, meg nem kérek tőle tanácsot, stb.

De még csak 17 éves vagyok, májusban leszek 18. Szóval szükséges a szülői aláírás, ha abortuszt szeretnék... Szívem szerint inkább anyával beszélnék, de mostanában amúgy is magas a vérnyomása, lehet gyógyszert is kell rá szednie majd és nem akarom, hogy miattam legyen ideges, feszült.

2018. márc. 24. 14:57
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
74%
Vetesd el mielőbb,el ne szard az életedet te is 17 évesen egy gyerekkel..
2018. márc. 24. 15:00
 2/46 anonim ***** válasza:
86%
Ezt inkább anyukáddal beszéld meg.
2018. márc. 24. 15:04
 3/46 anonim ***** válasza:
64%
Azzal beszéld meg, akihez közelebb allsz, anyukád is biztos szeretne rola tudni, magas vérnyomás ide, vagy oda. Amugy nem is szeretned egyáltalán megtartani?
2018. márc. 24. 15:15
 4/46 A kérdező kommentje:
Nem. Fiatal vagyok még nagyon ahhoz, hogy feladjam az életemet, a céljaimat, a továbbtanulást. Látom, hogy anya miket szenved a kicsikkel, én ezt képtelen lennék csinálni éveken át...
2018. márc. 24. 15:17
 5/46 anonim ***** válasza:
91%

“anya otthon van a féltestvéreimmel és a kicsi még csak nemrég született, 2 hónapos. Szóval lehet érzékenyen érintené, ha elmondanám, hogy terhes lettem, azonban nem szeretnék még gyereket”

Az érzékenyebben érintené, ha azt közölnéd, hogy a kisbaba féltesód mellé odaszülsz az ő nyakára és a nevelőapád kontójára még egy gyereket. Nyugodtan beszélhetsz vele, nem fog érzékenykedni a jelenlegi helyzetében. Siess, ne húzd az időt.

2018. márc. 24. 15:18
 6/46 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező, amelyiknek akarod.
2018. márc. 24. 15:23
 7/46 anonim ***** válasza:
18%
De kitől van? Az ő szülei nem opció?
2018. márc. 24. 15:35
 8/46 anonim ***** válasza:
88%
#8, ezt ugye nem komolyan mondtad? A Kérdező valamelyik szülőjének az aláírása kell.
2018. márc. 24. 15:40
 9/46 anonim ***** válasza:
64%
Én az elköttetést ingyenessé tenném,sokan élnének vele.. Nem lenne ennyi macera.
2018. márc. 24. 15:40
 10/46 anonim ***** válasza:
40%
Ezért nem való tiniknek a szex.
2018. márc. 24. 15:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!