Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem tanítják meg a...

Miért nem tanítják meg a legtöbb fiút ilyen alapdolgokra?

Figyelt kérdés
Mióta elköltöztem otthonról albérletbe folyamatosan problémás lakótársaim vannak. Az egyedüllakás luxusát jelenleg nem engedhetem meg magamnak. Engem fiúként is befogtak a házimunkába, ház körüli munkába természetesen. Apám is ilyen volt nem haltunk bele a mosogatásba se. Viszont eddigi lakótársaim mindegyike!! tróger volt ilyen téren, mosogatni de még porszívózni sem hajlandóak sokszor. A mostanihoz az anyja jár át takarítani meg a lány testvére nekem leégne a pofámról a bőr ilyen esetben. A csúcs amikor hosszú hétvégén pulton hagyta a felkockázott nyers valamit, tiszta büdös lett minden amikor visszaértem. Eddig öt lakótársam volt, mindegyik makacsul tartotta magát a kosz majd eltűnik magától elképzeléshez. A szüleik nem fogják fel, hogy ezek alapdolgok lennének? Legutóbbi a mosógépet sem használta, anyja hordta el a koszos ruháit. Szólni szoktam, meg már néha üvöltök is. Lányokkal nem szeretnék együtt lakni kényelmetlenül érezném magam.
2018. márc. 22. 14:39
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Kb ez az oka amiért egyedül élek.

1. Nem vagyok a más csicskása pont elég amikor ideglenesen itt van a tesóm és én mosogatok meg csinálok dolgokat utána.

2. Kb mindenki akit ismerek és 30 alatti F és N is életében nem mosott el egy poharat sem, szemetet nem vitte ki soha.

Egy bizonyos ismerősömnél pedig kb 15 éve volt takartatva a szobája.

2018. márc. 24. 19:22
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

Hát téged neveltek normálisan.

3 fiam van picik még,dehát hiába fiúk meg van már most az itthoni "munkájuk".

Elhajtani a ruhájukat,megágyazni,asztalról lepakolni stb.

Nehogy már azérg mert fiúk a szar egye meg őket.

Ha elköltöznek éa nem lesz még nő az életükbe 1. Biztos nem járnék 3 lakásba takarítani utánuk. 2. Agyon verném őket hogy retekbe bírnának élni. :D

2018. márc. 28. 19:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!