Miért nem tanítják meg a legtöbb fiút ilyen
alapdolgokra?
Figyelt kérdés
Mióta elköltöztem otthonról albérletbe folyamatosan problémás lakótársaim vannak. Az egyedüllakás luxusát jelenleg nem engedhetem meg magamnak. Engem fiúként is befogtak a házimunkába, ház körüli munkába természetesen. Apám is ilyen volt nem haltunk bele a mosogatásba se. Viszont eddigi lakótársaim mindegyike!! tróger volt ilyen téren, mosogatni de még porszívózni sem hajlandóak sokszor. A mostanihoz az anyja jár át takarítani meg a lány testvére nekem leégne a pofámról a bőr ilyen esetben. A csúcs amikor hosszú hétvégén pulton hagyta a felkockázott nyers valamit, tiszta büdös lett minden amikor visszaértem. Eddig öt lakótársam volt, mindegyik makacsul tartotta magát a kosz majd eltűnik magától elképzeléshez. A szüleik nem fogják fel, hogy ezek alapdolgok lennének? Legutóbbi a mosógépet sem használta, anyja hordta el a koszos ruháit. Szólni szoktam, meg már néha üvöltök is. Lányokkal nem szeretnék együtt lakni kényelmetlenül érezném magam.
Mivel egyelöre MO-on az az alapfelfogás, hogy a férfiak nem alkalmasak házmunkára, mert az megalázó számukra, erre valók a nök, ezért a legtöbb csaladban eszébe sem jut a szülöknek a fiúgyereket ilyenre tanítani, nehogy emiatt ne tartsák késöbb férfinek öket.
Ha olyan lakótársat akarsz, aki képes maga után rednet tartani, akkor azelött kérdezd meg erröl, mielött a saját álláspontodat közölnéd, illetve beleegyeznél abba, hogy együtt lakjatok. (Mellesleg nem biztos az sem, hogy lányokkal jobban járnál - de annyira nem is kényelmetlen egy lány lakótárs, mint ahogy most gondolod.)
2018. márc. 22. 14:45
2/32 anonim válasza:
Vannak ilyenek. Am ėn tuti csajokkal osztanám meg a kecót a helyedben. Igaz azok közt is vannak igėnytelenek.
2018. márc. 22. 14:46
3/32 anonim válasza:
Nem tudom, hogy jottek neked ossze ezek a lakotarsak, kornyezetemben nem ezt tapasztalom.
2018. márc. 22. 14:50
4/32 anonim válasza:
Manapsàg a legtöbb fiú elvan kényesztetve. (akinek nem inge ne vegye magàra). Ezt a szülők rontjàk el, mert kb még a sz.ros boxert is felszedik utànnuk. A fiúk nagyon trehànyok szoktak lenni. Úgy gondoljàk a nő dolga takarítani, (ezen kívül főzni, dolgozni) a férfié pedig dolgozni. Ez nagyon nem így van, a nő sokkal többet dolgozik (otthon is) és a fiúknak valamilyen szinten illene besegíteni. Nem mosogatàsra gondolok, de pl maguk utàn elpakolni, esetleg megàgyazni felporszívózni. A te lakótàrsaidnak is kivan nyalva a s.gge.
2018. márc. 22. 14:51
5/32 anonim válasza:
Nézd, egészséges férfiember lakókörnyezetére csak akkor igényes, ha csajjal él, vagy csajok fogadására készül.
2018. márc. 22. 15:08
6/32 anonim válasza:
Amelyik pasi csak akkor rendes, ha bszni akar, az nem férfi, az valami állat.
2018. márc. 22. 15:14
7/32 anonim válasza:
Mo-n otthon herefejlesztés van,ezek uténa házasodnak és lesz nekik társ helyett cselédjük,lábtörlőjük,Anyapotlékuk. Az értelmes nő bottal se piszkál ilyet.
2018. márc. 22. 15:14
8/32 anonim válasza:
Szűrd jobban a leendő lakótársakat!
Lehet azért találni.
Igaz, férjemből is csak akkor lett házias, amikor összeköltöztünk, mert én nem hagytam rá, az anyja meg konkrétan kitiltotta a konyhából, "ehhez te nem érthetsz" - alapon.
Ha lesz fiunk is, én nem követem el ezt a hibát. Anyukám is ugyanúgy tanította rendre, tisztaságra az öcséimet is.
2018. márc. 22. 15:38
9/32 anonim válasza:
Azért mert ez a szokás!
A nő csinálja általában a házimunkát, a férfi pedig a ház körüli teendőket.(favágás,fűnyírás,autószerelés, villanyszerelés és az egyéb dolgokat.)
Érdekes ez a dolog mert a nők szeretnek nyavajogni azért mert a férfi nem takarít vagy mosogat el. De azért még egy nőt sem hallottam panaszkodni hogy miért nem cserélhetik ki ők, az autó kerekeit vagy miért nem nekik kell felvinni a kanapét a tízedikre a lépcsőn...
2018. márc. 22. 16:13
10/32 anonim válasza:
Van olyan nő aki kénytelen felcipelni sajnos a 10 dikre a butort is,mert a férje egy here és még a füvet is az asszony nyirja..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!