Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem tanítják meg a...

Miért nem tanítják meg a legtöbb fiút ilyen alapdolgokra?

Figyelt kérdés
Mióta elköltöztem otthonról albérletbe folyamatosan problémás lakótársaim vannak. Az egyedüllakás luxusát jelenleg nem engedhetem meg magamnak. Engem fiúként is befogtak a házimunkába, ház körüli munkába természetesen. Apám is ilyen volt nem haltunk bele a mosogatásba se. Viszont eddigi lakótársaim mindegyike!! tróger volt ilyen téren, mosogatni de még porszívózni sem hajlandóak sokszor. A mostanihoz az anyja jár át takarítani meg a lány testvére nekem leégne a pofámról a bőr ilyen esetben. A csúcs amikor hosszú hétvégén pulton hagyta a felkockázott nyers valamit, tiszta büdös lett minden amikor visszaértem. Eddig öt lakótársam volt, mindegyik makacsul tartotta magát a kosz majd eltűnik magától elképzeléshez. A szüleik nem fogják fel, hogy ezek alapdolgok lennének? Legutóbbi a mosógépet sem használta, anyja hordta el a koszos ruháit. Szólni szoktam, meg már néha üvöltök is. Lányokkal nem szeretnék együtt lakni kényelmetlenül érezném magam.
2018. márc. 22. 14:39
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
70%
Ott baromság a kérdés, hogy le van korlátozva a "szemét gonosz" férfiakra, holott nemtől függetlenül vannak igényes és igénytelen emberek. Én azt látom, hogy még a magukra, külsejükre adó emberek is (nemtől függetlenül) tudnak igénytelenek lenni ha otthonról van szó.
2018. márc. 23. 07:50
 22/32 anonim ***** válasza:
74%

16-os, te most konkrétan elképzeltél nekem egy tulajdonságot, majd leszóltál miatta???

Elárulnád, mégis ki a degenerált nyomorék bőgne, hogy bejárónő csinálja helyette a dolgokat? Igen, biztos kiabálnék a férjemmel. "Te szemét mocsok, hát így több időnk van egymásra, és mindenre, amit szeretünk!"

Csak még így is kéne minimális házimunkát csinálni, mert nem hiszem, hogy a néni minden kaja után megjelenik, hogy elmosogasson.

Azt mondja, így megy ez nálatok. Igen, nálam a villanyszerelő szerelt villanyt, nem tudtam, hogy ez akkora nagy titok vagy különlegesség, de vállalom, így megy ez.

2018. márc. 23. 08:45
 23/32 anonim ***** válasza:
93%

"Van olyan nő aki kénytelen felcipelni sajnos a 10 dikre a butort is,mert a férje egy here és még a füvet is az asszony nyirja."

A tizediken?!

(Tudod, a hazug embert...)

2018. márc. 23. 11:14
 24/32 anonim ***** válasza:
30%

"Miért nem tanítják meg a legtöbb fiút ilyen alapdolgokra?"

Amiért a lányokat sem!!

2018. márc. 23. 11:21
 25/32 anonim ***** válasza:
18%

Miért érzem azt, hogy eleve egy nő írta ki a kérdést, hogy a sok férfigyűlölő nőtársa kiélhesse magát itt a gyíkon.

A sok mártír, aki (vagy itt írogat, vagy) napi 24 órában a férjének a szaros gatyáját mossa.

Mert ugye a női fehérneműt sohasem kell mosni, mert az teflonos.

(Gyárilag lepereg róla szar.)

Arról az apróságról már nem is beszélve, hogy a "fárasztó mosás" annyiból áll, hogy megnyomja a gombot azon a bizonyos mosógépen.

2018. márc. 23. 11:34
 26/32 anonim ***** válasza:
29%

*Amit a férfiak találtak fel, a férfiak gyártották le, a férfiak vitték haza, férfiak szerelték fel hozzá a villanyt, férfi vízszerelő kötötte rá a hálózatra stb...stb...

A nő meg megnyomja a gombot és egész nap arról hisztizik, hogy mennyire elfáradt a mosásban.

Hát persze!

Utoljára max. Juliska a patakban...

2018. márc. 23. 11:42
 27/32 anonim válasza:
18%

Mennyi nőnek sír a szája!

Azért a napi alapdolgokat meg lehet csinálni 35-45perc alatt. Mindennap azért nem szokás kipucolni a sütőt vagy az ablakot lemosni, a hűtőt sem kell mindennap leolvasztani.

Nem kell ez a duma hogy semmire nincs időtők. Ha még van annyi hogy ide is tudtok írogatni akkor nem értem mire ez a nagy sírás!?

2018. márc. 23. 13:12
 28/32 anonim ***** válasza:

Engem, most úgy kiröhögtök... :D

19/F létemre minden házimunkát megtudok csinálni, KIVÉVE a mosogatást. Hülyeség, és szánalmas, de ez van.

Egyszer próbáltam mosogatni, de abból az lett, hogy egy tányért vagy 10 percig súroltam, mert fogalmam sincs, hogy mikor "elég" tiszta, szóval ellettem onnan küldve... :D

Valamiért kényes vagyok erre, például a saját családtagjaim után sem eszek/ettem soha stb., pedig ők igen.

Pedig nem vagyok tisztaságmániás egyáltalán meg ilyenek... szóval elég fura.

Remélem egyszer majd kinövöm...

2018. márc. 23. 15:16
 29/32 anonim ***** válasza:
Én nem röhöglek ki, pedig a mosogatás pont a kedvenc házimunkáim közé tartozik (porszívózni rühellek, minden más jöhet :D)
2018. márc. 23. 18:41
 30/32 anonim ***** válasza:
Én meg porszívózni "szeretek" :D
2018. márc. 23. 18:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!