Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Merjek új bútorokat kérni?

Merjek új bútorokat kérni?

Figyelt kérdés
A szüleimnek különösebben nem kell rám költeniük, mert: A ruháimat én veszem meg, Nem járok semmilyen szakkörre/sportolni, zsebpénzt soha nem kaptak. Szeretnék egy új ágyat kérni mert a mostaniról már a lábam lóg le és nagyon rosszul alszok rajta, meg szeretnék egy fésülködőasztalt, ahol tárolhatnám az ilyen szépségápolási cuccaim amin egy tükör is van, meg már 3 éve megígérték, amikor anyáé el lett adva... Anyagilag elég jól állunk, és megengedhetjük magunknak bőven, de mégis félek megkérdezni. 15/l

#alvás #szoba #bútor #ágy #fésülködőasztal #szobarendezés
2018. márc. 17. 13:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
9%

ÉS a ruháidat miből veszed meg? :D

Mellesleg 40 ezer minimum a havi ellátásod rucik nélkül is! :D

2018. márc. 17. 13:19
 2/14 anonim válasza:
78%

Mit kapsz itt majd azért, mert nem kenyéren és vizen akarsz élni... :D

Első 10 válaszban tuti benne lesznek:

-hálátlan gyerek, más 13 éves kora óta dolgozik

-menjél diákmunkára és vedd meg magad

-költözz el, majd oda olyat veszel, amilyet akarsz

-másnak még saját ágya sem volt, hogy kérhetsz ilyet

2018. márc. 17. 13:21
 3/14 anonim ***** válasza:
98%
Az ágy szerintem természetes, ahhoz hogy jól teljesíts az iskolában kell a nyugodt alvás, amit csak egy méretben megfelelő ágyon tudsz kivitelezni. A fésülködő asztal pedig..ez csakis rajtuk múlik. Nem olcsó az ilyen,én most vettem, 65 ezer volt. Ha normálisan nem követelőzve vezeted elő a kérésed szerintem semmi probléma nem lehet.
2018. márc. 17. 13:23
 4/14 anonim ***** válasza:
73%
Persze, nyugodtan kérheted ezeket, de a szüleiden múlik, hogy megveszik e. A fésülködőasztal nem létszükséglet amúgy
2018. márc. 17. 13:28
 5/14 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem nyugodtan kérdezd meg. Vesztenivalód nincs. Legfeljebb nemet mondanak. De ha nem okoz gondot, akkor nem tudom, miért nem jut nekik maguktól eszükbe, hogy vegyenek neked egy normális ágyat. Én tuti észrevenném, ha a gyerekem már lelógna az ágyáról.
2018. márc. 17. 13:31
 6/14 anonim ***** válasza:
82%
Utolsó, attól, mert neked a labelloban kimerül a szépségápolás, más még adhat magára. :)
2018. márc. 17. 13:57
 7/14 anonim ***** válasza:
26%
Utolsó Otthon aki ad magára az már prosti, lassan a fésülködésért is leribiznek h kinek akarsz tetszeni. Egyre több az igénytelen arra felé.
2018. márc. 17. 14:12
 8/14 anonim ***** válasza:
61%
Igen, el is felejtettem, hogyha valaki 18 év alatt akár rúzst mer használni, az egy égetnivaló parázna, aki csak a f..szra tud gondolni. Én ostoba.
2018. márc. 17. 14:15
 9/14 anonim ***** válasza:
97%

"Anya, kinőttem az ágyamat, szeretnék egy újat."

Ennyi, aztán majd mond rá valamit. Esetleg először nézz ki a neten párat, millió helyen van leárazás, meg ilyen olyan akciók. Én nem rég vettem a mömaxban egy "hálószoba programot", egy hatalmas franciaágy, óriási tükrös szekrény, meg két éjjeli szekrény, 100.000Ft körül van. Van vagy 5 féle.

2018. márc. 17. 14:19
 10/14 anonim ***** válasza:
76%
Én egyszerre kérdezném meg a kettőt, hozzátéve hogy tudom hogy nagy kiadás egyszerre megvenni, nem is ezt kéred, csak szeretnéd ezeket a bútorokat. Elsősorban az ágyat, mert kinőtted.
2018. márc. 17. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!