Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Merjek fordulni gyámhatósághoz?

Merjek fordulni gyámhatósághoz?

Figyelt kérdés

Anyu már jó pár évvel ezelőtt el költözött tőlünk. Apuval maradtam, időközben tesóm is vissza költözött hozzánk. Apának lett egy barátnője, akit szinte egyből haza is költöztetett. Egyáltalán nem kedveltük, több okból is. Főként, mert szinte sosem tudtunk csak apuval lenni, legalább egy kicsit is. Pár hónapja annyira rosszra fordult a helyzet, hogy nő le lépett. Apu először elfogadta, de másnap, vagy harmadnap be jelentette, hogy el megy, minket ott hagyva tesómmal a házban, ketten. Nagyon sokat veszekedtünk emiatt, hogy hogy teheti meg azt, hogy egy nőt választ a gyerekei helyett. Havi szinten 20.000.-ot (a családi) kapjuk meg. Abból kell ki húznunk egy hónapot, ő csak egy-két dolgot vesz. A lényeg az egészből, hogy mikor a szülinapunk volt (tesómmal egy napon születtünk, és akkor még együtt laktunk) akkor mondta, hogy nem megyünk a barátnője nélkül kirándulni. A mai világban senkinek nem kell mondani, hogy 20.000.- mennyire elég... És sokat járnak el helyekre. Szóval ők elmentek kirándulni (persze mi szóba sem jöttünk), mindig meséli, hogy milyen pucos helyen és milyen jókat esznek stb. Vissza térve a vitákra, apu azt mondta, hogy ezt mi akartuk így, egyszer azt mondta, hogy a nő miatt másszor azt, hogy alapból le lépett volna. Sokszor fenyegetett meg azzal, hogy takarodjunk anyához vagy, hogy ki cseréli a zárat és oda megyünk ahová akarunk... Leginkább akkor mikor valaki vagy valami felidegesíti. Azt mondta, hogy ha mi megjavulunk akkor talán vissza jön, de csak a nővel együtt! Egyedül nem! Nem rég ki jelentette, hogy el akarnak költözni nagyobb házba és egy szóval sem mondta, hogy velünk együtt... Lehet kicsit értetlenül írtam le, de nekem apu volt a mindenem anyám helyett anyám és apám egybe (anyuval sose volt jó a kapcsolatom), egyszerűen nem tudom fel fogni, hogy hogy dobhatot el miket egy nő miatt... + tatámék beszélni akartak vele, hogy hogy teheti ezt velünk, de azt mondta nekik apu, hogy semmi közük hozzá... Folyamatosan szenvedünk, és akármennyire is szeretem aput nagyon erősen gondolkozom azon, hogy most már a gyámhatósághoz fordulok, mert ezt egy apa nem teheti meg a gyerekeivel... (anyu nem igazán jöhet képbe, mert gyógyíthatatlan beteg)

Szóval csak abban szeretnék kérni segítséget, hogy mit tegyek? Vagy, ha gyámhatósághoz fordulok akkor mi fog történni?

#család #probléma #gyámhatóság #szét ment szülők
2016. ápr. 1. 21:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Mennyi idősek vagytok?
2016. ápr. 1. 21:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Ha szabad kérdezni, mi baja anyukádnak? Valahogy ki kéne alakítani egy normális viszonyt apukátok barátnőjével. Nagyszüleidhez nem tudtok költözni? Az is egy megoldás lehet.
2016. ápr. 1. 21:25
 3/7 anonim ***** válasza:
4%
apádnak joga van egy kapcsolathoz anélkül hogy a gyerekei hisztiznének
2016. ápr. 1. 21:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Minden megoldódott, köszönöm a válaszokat.
2016. ápr. 1. 22:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogy oldódott meg?
2016. ápr. 1. 22:19
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
egy óra alatt megoldódott? hooooooooooooogyne.... -_-
2016. ápr. 2. 10:05
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Megint itt a hétvége :( Kamu, hazugság ? Igen.
2016. ápr. 2. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!