A szüleim rendszeresen ütnek kihez tudok fordulni?
17 éves fiú vagyok es a szuleimmel evek ota megromlott a kapcsolatom ok engem és a "hülye haverjaimat" hibáztatják itthon bármi van kések 10 oercet vagy mondok egy rossz szot vagy valamit nem azoonal csinalok meg apám egyből üt ha éppen nincs semi a kezében akkor kézzel volt példa h ugy szájonvert h szetrepedt a szam omlott a ver es annyit mondott majd elmulik de mostanaban borszíjjal izombol ahol ér ott ut folyamatosan kék zld a ezem a lábam a hátam mindentől eltiltanak a cuccaimat tönkreteszik(tudom ők vették de amit en vettem abbol amiert megdolgoztam azitis szetveri) egyszóval apám egy idegbeteg a szobámból nem mehetek ki mert elver volt már hogy 10 percet késtem és 9:10 re ertem haza nem engedtek be és télen kint aludtam az udvaron.
Mit tudok ilyenkor tenni kihez tudok fordulni?
Elöre is köszi a segtiseget..!
Ez durva!
A sulidban nincsen ilyen tanácsadószerű? Nekunk van, es ilyen problemakkal lehet hozza fordulni.
Vagy, ha ujra meg akar utni kapj elo te is vmit es vagj rá minden dühöddel! Ne haragudj hogy ilyet irok, de erre kenyszeritenek.
A szobadnak nincs kulcsa? Mert ha van, zard be amikor elmesz otthonrol.
Más rokonokkal tudsz beszelni? Ha nekik elmondod ők tudnak aa legtöbbet segiteni.
Sajnalom ami veled van! :(
Rokonokat sikeresen ellenem uszitottak aztmondtak hogy ha nemtetszik ez a rendszer akkor pakoljak és menjek
Apám bejelentette hogy a kajámat nem fizeti ugyhogy most dolgozok mindfelé hogy megtudjam venni magamnak a kajat meg a mit szeretnek
Ez mar csak aprosag mert nemerdekel nyaralni mennek es rohogve mondjak h nekem nem mindegy hova mennek ugyis itthonmaradok..de ez mar tenyleg semmiseg
Visszaütni nem merek mert akkor elborul az agya es szerintem utne amig mozgok
Nyugtatot szedek mert mar sokszor feltem hogy kart teszek magamban meg igy legalabb el tudom viselni ezt az egészet
Anyám pedig rezzenéstelen arcal végignézi ahogy apam ut sőt néha még teszi alá a lovat
Kilátástalan a helyzet sulinak vége iskolában nemtudok senkit megkeresni rokonokhoz nemtudok menni de öszinten nem is szeretnek
Semmi kiutat nem látok a helyzetbol még több mint fél év mire betöltöm a 18 at addig ki kell húznom valahogy
Arról nem is beszéltem hogy kiirattak az iskolából mert egy ilyen "senkihazinak" mint en nincsen szuksege iskolara mehetek majd kozmunkasnak ezzel elvagtak az almaimat hogy elvegezzem az iskolát és továbbtanulhassak..
"röviden" ennyi
Barátaidnál sem tudnád meghúzni magad? Amúgy rendőrség, a családon belüli erőszakot elég komolyan veszik, amint megver, doki, látlelet, rendőrség, akár minden alkalommal.
Ha betöltötted a 18-at vissza tudsz iratkozn iszerintem, utána már csak te tudod kiiratni magad, nekik nem lesz joguk.
Bár nem akarlak megilyeszteni de az ilyen szülőkből kinézem hogy 18. születésnapi ajándékod 2 nap haladék lesz hogy elhagyd a házat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!