Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hová kell fordulni, ha a...

Hová kell fordulni, ha a párom rendszeresen megver?

Figyelt kérdés
Mit tegyek, ha a kicsiket nem engedi elvinni magammal, csak egyedül mehetek?
2010. febr. 14. 16:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Igazán nem tudom, de én a családsegítőkre gondolok.
2010. febr. 14. 16:14
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
NaNe, Rendőrség, Gyámhivatal
2010. febr. 14. 16:16
 3/12 anonim ***** válasza:
94%
Én férfi vagyok .Nekem 25 évi házasság után soha nem jutott eszembe,hogy megüssek egy nőt!!Bár a házasságunk tönkrement!!Szerintem válóperes ügyvédhez!!
2010. febr. 14. 16:18
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Menj el és vetess látleletet az orvosnál. Felhasználhatod bizonyítékként a párod ellen.
2010. febr. 14. 16:21
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Látlelet (kb. 3000ft)
2010. febr. 14. 16:25
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Feljelentést kell tenned testi sértés, kiskorú elhelyezésének megváltoztatása és kiskorú veszélyeztetése (ha a gyerekek előtt történtek a bántalmazások) miatt. Ha a sérülések miatt már voltál orvosnál, a rendőrség hivatalból kéri be a látleletet (akkor nem kerül semmibe).
2010. febr. 14. 16:31
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mekkora köztetek a súly és magasság meg erő különbség de általában akkor ilyen bátrak a pasik ha a párjuk nem mer szembeszállni velük.Ne légy áldozattípus.Állj a sarkadra és add meg neki ami jár.A faterom egyszer próbálta megütni anyámat de észrevette a mozdulatot és visszakézből palacsintasütővel úgy odavágott neki hogy soha nem merte újra megpróbálni.Persze erre lehet azt is mondani hogy visszaüt de ha már úgyis kezet emelt rád hát te se hagyd magad nem lesz fájdalmasabb még az is lehet hogy jobban meglepődik mint te.Egyébként igazuk van a többieknek:látlelet, ügyvéd, fingasd meg ha hasonló arroganciával találja szemben magát, és látja hogy nem bír veled nem lesz ekkora király.
2010. febr. 14. 16:35
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Látleletem nincs, "ügyesen" csinálja, nem hagy nyomokat...

Van pár kiló közöttünk az Ő javára...és sajnos a gyerekek előtt is csinálja...

2010. febr. 14. 18:02
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Fel kéne neki tenni a nagy kérdést hogy nem izgatja e hogy a gyerekek is látják és ettől idegroncsok lesznek és meg lesz a vélemény az apjukról.Ha van rá módod lépj le ahogy tudsz ha nincs látlelet irány a gyermekpszichológus na ő ki tudja szedni a kicsikből mi a helyzet otthon.Az ő szakvéleménye sokat nyom a bíróságon.A környezeted tudja hogy mi a helyzet?Mert nem szabad eltitkolni és szégyellni

/szégyellje magát ő/ ez később visszaüthet ha mindenki azt hiszi hogy minden oké köztetek.Amennyire tudod kerüld a konfliktusokat és a vitát inkább ne is szolj neki semmit csak készülj a nagy lelépésre egész nap csak nincs a nyakatokon hogy ne lenne egy szabad perced.

2010. febr. 14. 18:25
 10/12 anonim válasza:
Mindenkinek megvan a maga embere! Én jól megveretném ,hogy emlékezzen milyen az ha vernek valakit!!!
2010. febr. 14. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!