A szüleim rendszeresen ütnek kihez tudok fordulni?
17 éves fiú vagyok es a szuleimmel evek ota megromlott a kapcsolatom ok engem és a "hülye haverjaimat" hibáztatják itthon bármi van kések 10 oercet vagy mondok egy rossz szot vagy valamit nem azoonal csinalok meg apám egyből üt ha éppen nincs semi a kezében akkor kézzel volt példa h ugy szájonvert h szetrepedt a szam omlott a ver es annyit mondott majd elmulik de mostanaban borszíjjal izombol ahol ér ott ut folyamatosan kék zld a ezem a lábam a hátam mindentől eltiltanak a cuccaimat tönkreteszik(tudom ők vették de amit en vettem abbol amiert megdolgoztam azitis szetveri) egyszóval apám egy idegbeteg a szobámból nem mehetek ki mert elver volt már hogy 10 percet késtem és 9:10 re ertem haza nem engedtek be és télen kint aludtam az udvaron.
Mit tudok ilyenkor tenni kihez tudok fordulni?
Elöre is köszi a segtiseget..!
"17 évesen úgy szétcsaptam volna az apámat az első alkalomnál, hogy ágyba hozná a reggelit"
Álmodban.
Kérdező: előbb rokonnal, tanárral próbálj beszélni.
''Álmodban''
Szóval ha valaki nem egy puhap*cs akkor már semmi valóságalapja sincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!