Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez más fiúnál is előszokott...

Ez más fiúnál is előszokott fordulni rendszeresen, vagy csak én vagyok ilyen peches?

Figyelt kérdés
Sok lánynak bgejövök a képeimat látva, de amikor élőben talizunk, akkor valahogy érzem, hogy nem tartanak helyesnek, legszívesebben mennének is haza, meg ali bírnak rám nézni, aztán, amikor hazaérünk, sohat többé nem akarnak a lányok tőlem semmit, nem írnak vagy tiltanak is, ha fb-ről van szó. Nagyon el vagyok már kenődve, mert olyan lelkesen próbálkozom mindenféle lánynál, pont azért, hogy hátha egyiknek bejövök és fur amód képre sok lány is mondja, hogy hű, de helyes vagyok emg cuki, de amikor élőben talizunk meg nem ez jön le, se utána. :( Hol van az a lány, aki élőben is helyesnek lát vagy ilyen már nem is létezik?:(
2013. júl. 27. 23:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
nekem a képeim sem tetszenek nekik :D
2013. júl. 27. 23:08
 2/7 anonim ***** válasza:

Itt vagyok.! :D

Irsz privit?

Korod?:)

2013. júl. 27. 23:09
 3/7 anonim ***** válasza:

küldj képet:)

lehet hogy nem facebookon kéne ismerkedned hanem élőben

2013. júl. 27. 23:14
 4/7 anonim válasza:
0%
lehet mert retek vagy
2013. júl. 27. 23:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Van valami amit eltakarsz FB-n?

Miben más a kép mint a valóság, ezt keresd meg, aztán rájössz, esetleg még javíthatod is a hibádat!

2013. júl. 27. 23:45
 6/7 anonim ***** válasza:
60%
Lehetsz akármilyen helyes, ha nincs stílusod, kisugárzásod, és olyan kis "szerencsétlen" vagy, akkor a nők menekülni fognak. Ez van.
2013. júl. 27. 23:54
 7/7 anonim ***** válasza:

Az jó kérdés, hogy kinek mi a stílus és a kisugárzás? Nehéz így látatlanban bármit írni, de itt még szerepet játszhat az is, hogy valaki élőben félénk, és itt ráadásul az első találkozásról van szó! Ilyenkor sokan nem tudják igazán önmagukat adni. Erről meg senki nem tehet, hogy ilyen, ha esetleg ez van a háttérben.

Velem is ez van, én is ilyen vagyok, de én eddig el sem szoktam jutni! Nálam az egyik hozzászólóhoz hasonlóan, már a képeknél el szokott bukni a történet. Sőt, már az is szinte csodaszámba megy, ha válaszolnak! Ha igen, akkor elküldöm a képet, de általában erre már semmi reakció nem szokott lenni. Tehát ilyenkor már sejtem a dolgot.

Azért még rájuk szoktam kérdezni, hogy mi van, mi történt, miért nem írnak, esetleg ennyire rosszul nézek ki, meg ilyesmi. Aztán jobbik esetben még írnak valami nagyon átlátható dolgot, amiben lehet is, hogy van valami féligazság, hogy pl. elfoglaltak, meg ilyesmi, nem tudnak mindig a gép előtt lenni. De az erre írt válaszlevelem után végleg eltűnnek, akármit is írok. Tehát gyakorlatilag épphogy elkezdik az ismerkedés, vagy még el sem kezdődött. Sajnos ezt művelik nagyon sokan. Az is jó kérdés, hogy ha egyik félnek sincsen képe, akkor ki küldjön először? Ugyanis megfigyeltem egyeseknél, hogy hiába ígérik meg, hogy küldenek, ha én küldök előbb, akkor meg nagy az esélye, hogy nem fognak küldeni. Volt már rá példa nem is egyszer. Ez pedig így nagyon nem fair dolog, főleg ha még meg is ígérték előtte! Hát, nagyon szomorú dolgok ezek, de sajnos ez a keserű valóság.

2013. júl. 28. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!