Most már a lányok mellett a fiúk is csúfolni vagy kinevetni fognak rendszeresen?
Ugyan így vagyok vele, bár engem hidegen hagy ki hogy ítéli meg a külsőm.
Én magamat borzalmasan csúnyának látom, nem érdekel milyen barátnőim voltak, vagy hogy mások szerint csak "önértékelési problémám van".. Ez nem egy olyan dolog, hogy akkor én most holnaptól felkelek és meg leszek elégedve magammal.
Szóval röviden a lényeg, hogy rengeteget gondolkozom azon, hogy felakasztom magam én is. Eddig még nem volt hozzá elég bátorságom, de úgy érzem ez lesz az utolsó nyaram. Borzalmasan utálok élni, ráadásul semmi értelme sincs az egésznek.
Ez nem vicc. Ha te úgy érzed csak a külsőd miatt kellene öngyilkossághoz folyamodnod azonnal felejtsd el, sokkal több minden van ami még boldogsághoz vezethet előbb utóbb, csak küzdened kell érte egy kicsit.
üdvözlettel, hms
Miért érzed magad csúnyának? Küldj képet. Bár én 35/f vagyok, de nem hiszem hogy az lenne a problémád h "csúnya" vagy. Inkább az önértékeléseddel van a probléma. Fel a fejjel, próbálj máshol ismerkedni.
Minden jót, kitartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!