Merjek az apámtól szívességet kérni?
Az utóbbi időben nagyon bonyolult apámmal a kapcsolatom. Évente egyszer ha találkozunk, és nem az én hibámból. Akkor is azért, hogy az apai nagymamámnál lefussa kötelező köröket, hogy azért mégis mondhassa, hogy "ja, találkoztam vele".
A szüleim kicsikoromban elváltak, én felköltöztem tanulni Budapestre, ő pedig tavaly elperelte a gyerektartásom felét, ami lássuk be, a fizetős iskola, az albérlet mellett iszonyú nagy évrágás volt nekem, de nem is feltétlenül a pénz, hanem maga a tett, hogy beperelte a saját lányát.
Most baromi nagy sz.rban vagyok, ugyanis nyárn ugye ne lesz diákhitel, a kötelező szakmai gyakorlat miatt (ami ugye nem fizet) munkát nem tudok vállalni. Hétvégére van egy olyan munkám, amire éppen vagy hívnak, vagy nem. Egyelőre úgy néz ki, hogyha így állunk, csak a lakást tudom kifizetni, enni, élni már nem marad pénzem.
Nem nagyon beszélünk telefonon sem, így most egy nehéz döntés előtt állok.
Édesanyám szintén elég nehezen él meg, és hiába próbál mindig segíteni nekem, most mégsem fogok hozzá fordulni, neki is elég nehéz.
Fel merjem hívni apámat? Hogy veszi ki az magát hogy alig beszélünk és most, hogy pénz kellene felhívom? Tényleg nem tudok kihez fordulni és kezdek kétségbeesni. Mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!