Gyűlölöm, hogy függök apámtól! Költözzek?
Annyira egy pénzmániás sóher, hogy az valami hihetetlen!
Szólok neki, hogy kéne már egy új nadrág, mert a régi kiszakadt. Erre vágja nekem a fejeket, meg hogy "ezt nem hiszem el", stb. Aztán addig csinálja, amíg azt nem mondom, hogy jó, akkor hagyjuk, nem kell. Akkor meg nagy kegyesen ad pénzt, de ugyanúgy húzza a száját.
Mindig ezt csinálja, pedig tényleg nem kérek sok pénzt, turiból vásárolok. Pulcsi 1200 ft, nadrág is kb ugyanannyi...
Most kéne valami, ami évi egyszeri kiadás és 2000 ft, erre megint ezt csinálta.. Sík ideg vagyok.. Tényleg nincsenek nagy igényeim, de annyira sóher... Amúgy meg nagyon sokat keres, havonta minimum 300.000 ft-ot, és max 120.000 ft a kiadás!
Szóval költözhetnék a barátomhoz, csak akkor meg eltartott lennék még 1-2 évig.
Mit tegyek?
17/L
Így is eltartott vagy.
Valószínűleg gyűjt öreg napjaira, vagy a te továbbtanulásodra, vagy a te esküvődre, vagy arra az időre, ha netán nem lenne állása, stb (a sor folytatható). Tudod, nem kell minden pénzt mindig felélni. Lehet, hogy sokszor kérsz keveset, és az úgy már sok.
Ha valóban csak párezrek kellenek neked, akkor diákmunkázz, pont annyit adnak, abból kitelne 5-10 ezer Ft, a többi kiadásodat (kaja, rezsi) úgyis állja apukád.
Magára költi a pénzt.
Meg félrerakja, de így is van több, mint 30 millió félretéve, a nagy semmire. A nővéremet sem támogatta.
Amúgy anya is utálja apát, pont ezért, mert félreteszi, de minek? Azért, hogy nézze kb. Nagyon önző ember..
Szóval ne ilyen kisangyalkának képzeld el, hogy majd a jövőmre teszi félre, mert ez nincs így.
Valószínűleg nélkülözött kicsi korában, vagy ezt látta a szüleitől és képtelen máshogy élni.
Kár, mert a sírba úgy sem viheti magával.
De ő gyűjti, a nagy semmire, majd megvesz valami felesleges dolgot! 1 éve vett egy kocsit, mikor a réginek semmi baja sem volt, és az is csak 4 éves.
Azóta ott áll a garázsban mindkettő, mert amúgy busszal jár dolgozni.
Elég nehezen tudnék elmenni dolgozni, mikor minden nap 4-ig vagyok suliban, 1 óra az út haza, hétvégén meg találkozok a barátommal..
Még mielőtt valaki kötekedne: orvoshoz kellett mennem és ezért vagyok itthon.
De tényleg betegesen gyűjti a pénzt. Lát az utcán egy 5 ft-ost és rám üvölt, hogy gyorsan vegyem fel, nehogy valaki más felvegye előttem.
Megveszi a 100 ft-os sz@r párizsit, ami életében nem látott húst, pedig 50 ft-tal többért van jobb minőségű. De neem, mert ajj az az 50 ft...
Úristen, ne magyarázz már bele ilyen tök hülyeséget:)))
Semmiben sincs igazad!! A régit nem fogja eladni, mert "kell". De hogy mire, azt ő sem tudja. A réginek se volt SEMMI BAJA, és nem hiszem, hogy olcsóbb volt venni egy kocsit 17 millióért, mint évente rákölteni 100-200 ezret.
És különben kb 3x használtuk a kocsit, mióta megvette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!