Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az a jó gyerek, aki nem költ...

Az a jó gyerek, aki nem költ semmire?

Figyelt kérdés

A szüleim ki vannak akadva, mert 18 évesen három év alatt 50 ezer forintot költöttem.

Tényleg sok, oké, de három év alatt, ráadásul ebben az alap higiénia, iskolai könyvek és ételek vannak, jórészt. Szerintük ez beteges. Illetve ha szerintük ennyi megy el alap dolgokra, akkor mostantól vehetek mindent magamnak.

Ti mennyit költöttetek kamaszkorotokban?

2018. márc. 10. 15:01
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:

Hű...

Ezúton is szeretném megvédeni a szüleimet, mert áldott jó emberek, a legnagyobb példaképeim.

Nagyon sok mindent megkapok viszont a plusz dolgokat magamnak fizetem. Ételekre például akkor költök amikor valami különleges gyümölcsöt, teljes kiörlésű dolgot szeretnék enni, de nem akarom ezzel nyaggatni a szüleim. Alap higiénia annyi, hogy bár vennének nekem szappant, de attól kipattogok, kiszáradok, nem szeretem. Ezért a testápolási cuccaim én veszem, plusz a sminket. Sulis dolgokat is azért én fizetem, mert 1-2 ezer forintba nem halok bele, őket pedig nem akarom egy pár ezres miatt nyaggatni.

Elnézést, ha félreérthető volt a kérdés. A sortüzes válaszolónak nem kívánok rosszat, csak a szüleinek és a hozzátartozóinak hasonlóakat, mint amilyet az enyémeknek kívánt.

2018. márc. 16. 08:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!