Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnál is van olyan, hogy...

Másnál is van olyan, hogy nincs pénz semmire és ezért boldogtalan a gyerek?

Figyelt kérdés

Most ebben az esetben a gyerek én vagyok.

De elsősorban ne olyanra gondoljatok, hogy valami extra dolog kellene nekem.

Például megyek majd ki nyáron egyedül ismerősökhöz külföldre repülővel. Mit hallok ? Jaj kisfiam az se lesz ám olcsó..., szóval már garantáltan "jó kedvem" lesz hogy elmehetek. És ehhez kapcsolódik, hogy bőröndöt se tudunk venni. Mindig: majd jövőhéten...meg azután...aztán mai napig nincs bőrönd szóval majd viszem a hátamon a ruháimat

Kicsit húzósabb:

Nincs kamerám amivel tudnék videózni se normális fényképezőm, és ezért szerettem volna kérni egy kettő kombinációját, de hát arra sincs természetesen

És ami a legborzasztóbb, ami engem a legjobban kiakaszt, hogy a suliban mit hallok egész nap ? A számítógépet, hogy ő ilyet játszott, az már ott tart, na most nekem esélyem sincs ilyenekkel játszani, mert ezen a szaron még a PowerPoint -ban az effektek is akadoznak (beúszás, örvény...)

Én tudom, hogy vannak ennél sokkal rosszabb helyzetben lévők, de én nem a kelet fele kacsingatok, hanem nyugatra.

Meg ahova fogok menni (ugye repülővel), hát ott is csúcs egyszerűen, ott nem tudják elképzelni, hogy amik ott alap dolgok, itt már lassan luxuscikk.

Kedves felnőttek, nyugodtan lehet erre kérdésre olyanokat válaszolni, hogy a gyerek..... meg hogy hülye vagyok, de engem ez nagyon zavar, főleg itt van péntek, milyen jó lenne egyet biciklizni, na de mivel ? Azzal a szarral amitől 10 perc után fáj a hátsóm ?

2011. máj. 27. 13:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/132 anonim ***** válasza:
67%
Huhú, de rossz helyre jöttél... itt rendszerint kispénzûek "versengenek" hogy ki él kevesebbôl...
2011. máj. 27. 13:13
 2/132 anonim ***** válasza:
69%
Erre inkább nem válaszolok, mert normális stílusban nem tudnék...
2011. máj. 27. 13:13
 3/132 anonim ***** válasza:
62%
A boldogtalanság nem abban a "nincs"-ben keletkezik amiben Te vagy-bocs de a kérdésedre csak ennyit tudok felelni...
2011. máj. 27. 13:14
 4/132 A kérdező kommentje:

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:13

NE IS !!!

2011. máj. 27. 13:15
 5/132 A kérdező kommentje:

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:14

Természetesen boldog vagyok, de ha erre gondolok kicsit elkezdek gondolkodni, hogy másnak miért van...

2011. máj. 27. 13:16
 6/132 anonim ***** válasza:
92%

Szia

Erre van egy szuper megoldás...Itt a nyár lehet menni diák munkára! :)

2011. máj. 27. 13:17
 7/132 anonim ***** válasza:
39%
hány éves vagy?
2011. máj. 27. 13:18
 8/132 anonim ***** válasza:
90%
Nekem is olyan gyerekkorom volt, hogy nem volt pénz rám, mert a két nagyobb testvérem szinte mindent elvitt.Biztos szörnyű, hogy nem kapsz kamerát, és hogy a szüleid panaszkodnak, hogy nem lesz olcsó a nyaralásod.Vállalj újságkihordást, valami diákmelót, biztos nem vagy már kicsi, ha kiengednek egyedül külföldre.Légy talpraesett, és érdemelj is ki valamit, ha már a követelőzés ilyen jól megy.Gondolkozz el ezen, én nem oltogatlak, de hidd el, így is szerencsés vagy, hogy mehetsz külföldre nyaralni!
2011. máj. 27. 13:19
 9/132 anonim ***** válasza:
31%

másnak megdolgoztak a szülei érte

természetesen a minimálbért fizetô fizikai munka is megbecsülendô, épp csak kevéssé fizet

tanulni kell gyerekvállalás elôtt, mert nem elég az, ha épp csak ételre elég a fizu...

2011. máj. 27. 13:19
 10/132 anonim ***** válasza:
96%
Nem tudom hány éves vagy pajti. De gy jó tanácsot had adjak az Életre. Ne mástól várd a megoldást, ha akarsz valamit tegyél értem. Mehetsz diák melózni, az adózás miatt jobban kereshetsz vele mint a rendes dolgozók. Én 15 éves korom óta dolgozok, 22 évesen van megtakarítva 9 millió Forintom, és van egy középkategóriás autóm. Ne másra várj, mert elmegy melletted az Élet..
2011. máj. 27. 13:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!