Másnál is van olyan, hogy nincs pénz semmire és ezért boldogtalan a gyerek?
Most ebben az esetben a gyerek én vagyok.
De elsősorban ne olyanra gondoljatok, hogy valami extra dolog kellene nekem.
Például megyek majd ki nyáron egyedül ismerősökhöz külföldre repülővel. Mit hallok ? Jaj kisfiam az se lesz ám olcsó..., szóval már garantáltan "jó kedvem" lesz hogy elmehetek. És ehhez kapcsolódik, hogy bőröndöt se tudunk venni. Mindig: majd jövőhéten...meg azután...aztán mai napig nincs bőrönd szóval majd viszem a hátamon a ruháimat
Kicsit húzósabb:
Nincs kamerám amivel tudnék videózni se normális fényképezőm, és ezért szerettem volna kérni egy kettő kombinációját, de hát arra sincs természetesen
És ami a legborzasztóbb, ami engem a legjobban kiakaszt, hogy a suliban mit hallok egész nap ? A számítógépet, hogy ő ilyet játszott, az már ott tart, na most nekem esélyem sincs ilyenekkel játszani, mert ezen a szaron még a PowerPoint -ban az effektek is akadoznak (beúszás, örvény...)
Én tudom, hogy vannak ennél sokkal rosszabb helyzetben lévők, de én nem a kelet fele kacsingatok, hanem nyugatra.
Meg ahova fogok menni (ugye repülővel), hát ott is csúcs egyszerűen, ott nem tudják elképzelni, hogy amik ott alap dolgok, itt már lassan luxuscikk.
Kedves felnőttek, nyugodtan lehet erre kérdésre olyanokat válaszolni, hogy a gyerek..... meg hogy hülye vagyok, de engem ez nagyon zavar, főleg itt van péntek, milyen jó lenne egyet biciklizni, na de mivel ? Azzal a szarral amitől 10 perc után fáj a hátsóm ?
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:13
NE IS !!!
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:14
Természetesen boldog vagyok, de ha erre gondolok kicsit elkezdek gondolkodni, hogy másnak miért van...
Szia
Erre van egy szuper megoldás...Itt a nyár lehet menni diák munkára! :)
másnak megdolgoztak a szülei érte
természetesen a minimálbért fizetô fizikai munka is megbecsülendô, épp csak kevéssé fizet
tanulni kell gyerekvállalás elôtt, mert nem elég az, ha épp csak ételre elég a fizu...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!