Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnál is van olyan, hogy...

Másnál is van olyan, hogy nincs pénz semmire és ezért boldogtalan a gyerek?

Figyelt kérdés

Most ebben az esetben a gyerek én vagyok.

De elsősorban ne olyanra gondoljatok, hogy valami extra dolog kellene nekem.

Például megyek majd ki nyáron egyedül ismerősökhöz külföldre repülővel. Mit hallok ? Jaj kisfiam az se lesz ám olcsó..., szóval már garantáltan "jó kedvem" lesz hogy elmehetek. És ehhez kapcsolódik, hogy bőröndöt se tudunk venni. Mindig: majd jövőhéten...meg azután...aztán mai napig nincs bőrönd szóval majd viszem a hátamon a ruháimat

Kicsit húzósabb:

Nincs kamerám amivel tudnék videózni se normális fényképezőm, és ezért szerettem volna kérni egy kettő kombinációját, de hát arra sincs természetesen

És ami a legborzasztóbb, ami engem a legjobban kiakaszt, hogy a suliban mit hallok egész nap ? A számítógépet, hogy ő ilyet játszott, az már ott tart, na most nekem esélyem sincs ilyenekkel játszani, mert ezen a szaron még a PowerPoint -ban az effektek is akadoznak (beúszás, örvény...)

Én tudom, hogy vannak ennél sokkal rosszabb helyzetben lévők, de én nem a kelet fele kacsingatok, hanem nyugatra.

Meg ahova fogok menni (ugye repülővel), hát ott is csúcs egyszerűen, ott nem tudják elképzelni, hogy amik ott alap dolgok, itt már lassan luxuscikk.

Kedves felnőttek, nyugodtan lehet erre kérdésre olyanokat válaszolni, hogy a gyerek..... meg hogy hülye vagyok, de engem ez nagyon zavar, főleg itt van péntek, milyen jó lenne egyet biciklizni, na de mivel ? Azzal a szarral amitől 10 perc után fáj a hátsóm ?

2011. máj. 27. 13:10
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/132 anonim ***** válasza:
91%
Nekem nincs ilyen bajom. Tanulok rendesen, és mivel hiányszakmában vagyok(gépi forgácsoló) 5ös tanulmányért kapok 30 ezret havonta, ebből veszek ruhát, személyes dolgokat, sőt még 1 kis luxusra is futja, és el is tudok menni belőle bulizni. Nyáron címer, kapa, így összejön nekem kb 80-90 ezer havonta. :) Ne siránkozz, tegyél érte.
2011. máj. 27. 14:07
 72/132 A kérdező kommentje:

Jól van hagyjatok békén

Anyámat 3x műtötték, beteg

Szüleim elváltak

-> emellett vagyok jó tanuló

idegroncs vagyok

2011. máj. 27. 14:08
 73/132 anonim ***** válasza:
79%

Mielőtt azt írod, hogy semmi extra igényed nincs, számolj utána. Lehet, hogy egy repcsijegy önmagában nem is olyan "drága", de azért nem is fillérekbe kerül.

Add össze, hogy amit szeretnél, az mennyibe kerül és arányosítsd a családi jövedelemhez. Mindjárt rájössz, hogy nem veled akarnak a szüleid kiszúrni. Gondolom, amire telik, azt megkapod.

Az, hogy adtál a családi kasszába, szép tőled. De ha be kellett adnod, akkor nem állhatok olyan fényesen. Örülj annak amit kapsz. (persze azért nem kellene a szülőknek sem mondogatni, hogy mennyibe fog kerülni, ha már belementek, hogy kifizetik a repülőjegyet). Gondolj arra, hogy mekkora élmény lesz, ha kinn leszel külföldön. Mert akiknél megszállsz és etetni fognak, azok is támogatnak, hogy jó emlékeket szerezzenek neked.

2011. máj. 27. 14:09
 74/132 Manócska'90 ***** válasza:
100%

"Másnál is van olyan, hogy nincs pénz semmire és ezért boldogtalan a gyerek? -> erre várok válaszokat"

Válasz: nem vagyunk boldogtalanok (egyikünk se a 3 gyerek közül), örülünk, hogy ilyen szerető családban élünk és nem kell nélkülöznünk.

Mi inkább sajnáljuk az unokatesóinkat, mert ők gazdagok (apukájuk nagyon jól keres, de meg is dolgozik érte, szal ezzel egyáltalán nincs semmi baj) és azt hiszik, hogy ettől az övék a világ. Az egyik még egyetemre se jár, de saját lakás az már van és mégis azon rinyált, hogy akkor is intézzék el, hogy az ő nevén legyen, holott kiskorúként nem lehetett, csak gyámmal meg egy csomó herce-hurcával. Sosem elég nekik semmi, mindig több kell és csodálkoznak, hogy nem kapnak pénzt csak úgy. Csak sajnálni tudom őket.

75/132 anonim ***** válasza:
100%

mark86

talán le kéne sz@rni az osztálytársak pofázását!

erre kéne azt mondanod hogy VÉGE,nem érdekel tovább mit beszélnek...

76/132 anonim ***** válasza:
100%
ja semmi extra... én már annak is örülnék ha tudnák magamnak hajlakkot venni, meg egy borotvát.
 77/132 anonim ***** válasza:
100%
Piszok szar a gyerekkorod! Repülővel... külföldre... És NINCS ÚJ BŐRÖND!!!!! A helyedben most keresnék egy kötelet....
 78/132 A kérdező kommentje:

A válasz írója 93%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:09

Elsősorban ! nincs semmi extra, a bőrönd nem az

2011. máj. 27. 14:10
 79/132 anonim ***** válasza:
100%

érdekes,hogy ha valaki elmondja neked az igazat,akkor te egyből lecigányozod a másikat!!!!

ha talán kicsit többet használtad volna azt a lufit a nyakad helyén,akkor nem irtál volna ilyet!!!

ebből is látszik,hogy mennyire egy követelöző gyerek vagy!!

2011. máj. 27. 14:10
 80/132 anonim ***** válasza:
64%
Ááááá. Ez a kérdés csak provokáció. Ilyen nincs!
2011. máj. 27. 14:11
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!