Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnál is van olyan, hogy...

Másnál is van olyan, hogy nincs pénz semmire és ezért boldogtalan a gyerek?

Figyelt kérdés

Most ebben az esetben a gyerek én vagyok.

De elsősorban ne olyanra gondoljatok, hogy valami extra dolog kellene nekem.

Például megyek majd ki nyáron egyedül ismerősökhöz külföldre repülővel. Mit hallok ? Jaj kisfiam az se lesz ám olcsó..., szóval már garantáltan "jó kedvem" lesz hogy elmehetek. És ehhez kapcsolódik, hogy bőröndöt se tudunk venni. Mindig: majd jövőhéten...meg azután...aztán mai napig nincs bőrönd szóval majd viszem a hátamon a ruháimat

Kicsit húzósabb:

Nincs kamerám amivel tudnék videózni se normális fényképezőm, és ezért szerettem volna kérni egy kettő kombinációját, de hát arra sincs természetesen

És ami a legborzasztóbb, ami engem a legjobban kiakaszt, hogy a suliban mit hallok egész nap ? A számítógépet, hogy ő ilyet játszott, az már ott tart, na most nekem esélyem sincs ilyenekkel játszani, mert ezen a szaron még a PowerPoint -ban az effektek is akadoznak (beúszás, örvény...)

Én tudom, hogy vannak ennél sokkal rosszabb helyzetben lévők, de én nem a kelet fele kacsingatok, hanem nyugatra.

Meg ahova fogok menni (ugye repülővel), hát ott is csúcs egyszerűen, ott nem tudják elképzelni, hogy amik ott alap dolgok, itt már lassan luxuscikk.

Kedves felnőttek, nyugodtan lehet erre kérdésre olyanokat válaszolni, hogy a gyerek..... meg hogy hülye vagyok, de engem ez nagyon zavar, főleg itt van péntek, milyen jó lenne egyet biciklizni, na de mivel ? Azzal a szarral amitől 10 perc után fáj a hátsóm ?

2011. máj. 27. 13:10
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/132 anonim ***** válasza:
73%

szerintem te egy fontoskodó beképzelt kis senki vagy!

mindent csak elvársz,de semmit nem teszel érte!!!

tényleg menj is el innen,a magyaroknak nem kell az ilyen nyálaskodó ,önző alak,mint te!!!!

amit irtál és a válaszaid alapján,szerintem neked fogalmad sincs,hogy anyádék mennyi mindent tesznek meg érted!

nyugodtan lepontozhatsz ,én nem sértődöm meg rajta,hiszen te még az élet nehézségeit sem ismered,fogalmad sincs a dolgokról,csak elvárod,hogy mindened meglegyen!!!!

csak egy kicsit kellene kinyitnod a szemed és körbenézned,hogy legalább észrevedd,hogy másnak még tető sincs a feje felett,te meg egy nyomorult böröndért és egy bicikliért vered a melled!!!!!

2011. máj. 27. 13:50
 52/132 Manócska'90 ***** válasza:
80%
Ha mindig azt fogod nézni, hogy azoknak, akik Nálatok gazdagabbak, mi mindenük van, akkor jó sz** életed lesz. Ne azt sasold állandóan, hogy Mr. "Milliomos" fiának jachtja van meg iphone-ja meg wow-ozik minden nap - Ő megteheti, jó helyre született, jó Neki, ez van, fogadd el. És fogadd el azt is, hogy Neked ez nem adatott meg. Másképp állandóan ilyenek fognak járni az eszedben és majd totál megkeseredett leszel ilyen hülyeség miatt.
2011. máj. 27. 13:52
 53/132 anonim ***** válasza:
72%

Érdekes, nekünk soha nem volt pénzünk külföldi utazásra, sose volt saját számítógépem, kameránk még közös se volta családdal, biciklim is kb. hatéves koromban volt utoljára, azután kinőttem és nem volt pénzünk másikra. Mégse volt boldogtalan a gyerekkorom. Majdnem 21 éves voltam, mikor életemben először kitettem a lábam Magyarországról, akkor is csak Ausztriába mentünk át egy hétvégére a barátommal. A saját pénzemből vettem meg a vonatjegyet, úgyhogy senki egy szót se szólhatott, hogy milyen drága lesz ez nekem.

A boldogságot nem ott kell keresni, hogy ha xy-nak van valamije, telefon, számítógép vagy bármi, akkor nekem is kell olyan és attól leszek boldog. Az a baj, hogy ez a hülye anyagias világ a gyerekekre is ilyen hatással van, azt hiszik, hogy ha nem kapnak meg mindent, amit a haveroknak megvesznek a szüleik, akkor vége a világnak. Az én gyerekkoromban még nem ez volt, pedig akkor is voltak úújdonságok, amik menőnek számítottak, csak nekünk még nem abból állt az egész gyerekkorunk, hogy mindenből egyre többet akartunk. De nyugi, még pár év és te is megtanulod megbecsülni, amid van, fogsz te még örülni egy minimálbérnek is felnőtt korodban, ha így halad ez az ország.

2011. máj. 27. 13:52
 54/132 A kérdező kommentje:

Én már bánom, hogy ide születtem

150 km-re nyugatra jövök világra, akkor nem lenne bajom...

Amúgy meg mi az, hogy nem teszek semmit !

Büdös cigány vagy és az is maradsz

Honnan a fa**odból húztad elő, hogy nem teszek semmit ?

2011. máj. 27. 13:53
 55/132 anonim ***** válasza:
37%

mark86

nem az ország halad sz@rul hanem egyes emberek!

mindenki a saját szerencséjének kovács!

2011. máj. 27. 13:54
 56/132 anonim ***** válasza:
93%
Ja és az még nem jutott eszedbe, hogy kölcsönkérj egy rohadt fényképezőt meg bőröndöt, te agytröszt? Én amikor először utaztam tengerentúlra repülővel, olyan boldog voltam, hogy az volt a legkisebb bajom, hogy se bőröndöm, se fényképezőm nem volt. Bőröndöt kölcsönkértem a barátnőmtől, fényképezőt nem tudtam szerezni, de a telefonos képeim ugyanúgy emlékek. Valami hihetetlen elbaszott generáció ez...
2011. máj. 27. 13:54
 57/132 anonim ***** válasza:
100%

Én addig sose voltam külföldön amíg meg nem kerestem rá a pénzt és ezért sose éreztem azt hogy erről a szüleim tehetnek .

Most már dolgos legény vagyok , összekuporgattam egy "kis" pénzt (bár egy külföldi utazás súlyos forintokba tellik) és megyek .

Szóval ahogy elöttem is írták : vedd a saját kezedbe a sorsod és tégy azért hogy úgy élj ahogy akarsz !

2011. máj. 27. 13:55
 58/132 A kérdező kommentje:

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:14

Ahha ! Telefonos képek, tőled fogok telefont kölcsönkérni

2011. máj. 27. 13:56
 59/132 anonim ***** válasza:
76%
Hé, kisember, moderáld magad!
2011. máj. 27. 13:56
 60/132 anonim ***** válasza:
100%

Mikor mi 20 évesek voltunk, egy hátizsáknyi konzervvel, autóstoppal mentünk el Párizsba. Nagy kaland volt :))

Az egyik havernak volt fényképezőgépe, azt kattingattuk, amig volt benne film.

Te sose leszel annyira boldog, mint mi voltunk akkor, ha multimilliomos leszel, akkor se. Nem tudod, mi az, hogy örülni valaminek.

2011. máj. 27. 13:58
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!