Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnál is van olyan, hogy...

Másnál is van olyan, hogy nincs pénz semmire és ezért boldogtalan a gyerek?

Figyelt kérdés

Most ebben az esetben a gyerek én vagyok.

De elsősorban ne olyanra gondoljatok, hogy valami extra dolog kellene nekem.

Például megyek majd ki nyáron egyedül ismerősökhöz külföldre repülővel. Mit hallok ? Jaj kisfiam az se lesz ám olcsó..., szóval már garantáltan "jó kedvem" lesz hogy elmehetek. És ehhez kapcsolódik, hogy bőröndöt se tudunk venni. Mindig: majd jövőhéten...meg azután...aztán mai napig nincs bőrönd szóval majd viszem a hátamon a ruháimat

Kicsit húzósabb:

Nincs kamerám amivel tudnék videózni se normális fényképezőm, és ezért szerettem volna kérni egy kettő kombinációját, de hát arra sincs természetesen

És ami a legborzasztóbb, ami engem a legjobban kiakaszt, hogy a suliban mit hallok egész nap ? A számítógépet, hogy ő ilyet játszott, az már ott tart, na most nekem esélyem sincs ilyenekkel játszani, mert ezen a szaron még a PowerPoint -ban az effektek is akadoznak (beúszás, örvény...)

Én tudom, hogy vannak ennél sokkal rosszabb helyzetben lévők, de én nem a kelet fele kacsingatok, hanem nyugatra.

Meg ahova fogok menni (ugye repülővel), hát ott is csúcs egyszerűen, ott nem tudják elképzelni, hogy amik ott alap dolgok, itt már lassan luxuscikk.

Kedves felnőttek, nyugodtan lehet erre kérdésre olyanokat válaszolni, hogy a gyerek..... meg hogy hülye vagyok, de engem ez nagyon zavar, főleg itt van péntek, milyen jó lenne egyet biciklizni, na de mivel ? Azzal a szarral amitől 10 perc után fáj a hátsóm ?

2011. máj. 27. 13:10
 91/132 A kérdező kommentje:

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:16

köszönöm ! szép !

2011. máj. 27. 14:20
 92/132 anonim ***** válasza:

Nézd, bőrönd, csak egy csomag pelus kell érte.

[link]

2011. máj. 27. 14:21
 93/132 A kérdező kommentje:

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:16

itt kezdődik a válasz, ez jó, köszönöm !

2011. máj. 27. 14:21
 94/132 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan mondom, először azt hittem, nincs pénz arra, hogy tízórait vigyél a suliba.

Nézd, a repülőjegy nem jár alanyi jogon. A kamera és a fényképező sem. Meg az új bringa sem.

Vállalj diákmunkát, és akkor megtudod, mennyit ér a pénz.

Ha 500 Ft-os órabérrel számolok,

a 25000 Ft-os repjegyhez (ez még olcsó!) - 50 órát kell dolgoznod. A 7000 Ft-os bőröndhöz kicsit kevesebbet, 14-et. Egy laptophoz meg kb. 220-at. Mi akadályoz meg benne?

A szüleidnek sem a hűtőben terem a pénz, a kajával együtt. Ja, egy kiló banánhoz majdnem 1, egy kiló eperhez meg 1,5 órát kell dolgoznod.

Örülj, hogy vannak szüleid, nem éhezel és elküldenek külföldre.

És még egy: nyugaton sem fenékig tejföl, nem a kamerafáról szedik a kamerát, hanem megdolgoznak érte. Ha arra jársz, nyugodtan kérdezd csak meg!

2011. máj. 27. 14:22
 95/132 anonim ***** válasza:
100%

A komment megírásának időpontja: ma 14:21

Na ez az!

A kérdés jobb lett volna így: ki tud segíteni, hogy bőröndhöz jussak, mert anyáméknak nincs pénze rá?

Sok-sok értelmezhető választ kaptál volna. És tettél is volna valamit azért, hogy megkapd, amit szeretnél.

2011. máj. 27. 14:24
 96/132 anonim ***** válasza:
80%
Mivel lepontoztad a normális válaszomat ezért én is keményebb leszek. Egy hálátlan gyerek vagy, ahogy a többiek is írták. Nem gondolkodsz normálisan, rád mondják, hogy te csak egy kenyérpusztító vagy! Ne itt rinyálj, hanem menj el dolgozni. Anyukád megszült, felnevelt, megad mindent neked, amit tud. Tegyél magadért te is, költözz el otthonról, állj a saját lábadra és majd megtudod! Korlátolt vagy és buta! Gondolkozz inkább el, és ne siránkozz. A szüleid helyében nem külföldre küldenék nyaralni, hanem Maradra betonhajóval!
2011. máj. 27. 14:25
 97/132 A kérdező kommentje:
Az egyik rokonom külföldi főnöke sajnálja az abban az országban élőket, mégpedig azokat akiknek 240000 Ft-ból kell megélni
2011. máj. 27. 14:26
 98/132 A kérdező kommentje:

A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:25

Miből gondolod, hogy én voltam ? Szerintem az összes válaszoló pontozott legalább 1et

2011. máj. 27. 14:27
 99/132 anonim ***** válasza:
86%
szio.latom sokan valaszoltak..idöm sincs elolvasni...de az biztos h felkeszületlenül ne tedd ki a labadat sehova..söt ne külföldre..habar ha rokonok vannak ott..de ismerösök..hallo a szo ismerösök az nagyon hideg multat takar.. lehet tenyleg leneznenek, de lehet segitenenek h jobban kigyertek anyagilag a xarbol.! figyi en mikor kijöttem ide nemetbe nem volt csak egy cipöm es egy taska ruham..nem börönd , taska..Mara mar van ket lakasom(sajat) es egy nyaralom videken...Egy igazan szeretetremelto ferjem es ket egeszseges lanyom!! Kitartas fel a fejjel..nem az a lenyeg h mid van, hanem h hogyan becsülöd meg öket!!! ne arra varj h anyud mindent aladböfögjön..megha gyerek is vagy..en 14evesen dinnyetdobalni jartam a napszamba 250 ft-os orraberbe...kezembevettem a celjaimat es tessek! Bizz magadba, nem kell fenykepezögep h az almaidat meglatvanyositsad..az emlekezet többet er..raadasul vannak a kepeslapok..mindeg vehetsz a varosba 1et. kitudja, lehet idövel meg majd te fogsz anyudnak segitgetni, de az is lehet ha gyerekeid lesznek megtanulod h soha semmi sem eleg ami az anyagiakra utal..a vilag es az emberiseg mindeg többet akar! az meg h a valaszadok lecsesznek menjen tovabb a szemeid elött , ne vedd a szivedre öket.. En semmiböl kezdtem es Sok mindenem lett, de ami a legfontosabb senki nem vagja a szememre : en segitettem neked! normalis panaszkodni..valahogy megnyugtatja az embert! en kivanok neked a nyaralashoz ha kimesz sok boldogsagot es sok jo elmeny!
2011. máj. 27. 14:29
 100/132 anonim ***** válasza:
75%

13:58-nál a pont!

Aki a kicsit nem becsüli a nagyot nem érdemli!!!!!!

2011. máj. 27. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!