Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az a jó gyerek, aki nem költ...

Az a jó gyerek, aki nem költ semmire?

Figyelt kérdés

A szüleim ki vannak akadva, mert 18 évesen három év alatt 50 ezer forintot költöttem.

Tényleg sok, oké, de három év alatt, ráadásul ebben az alap higiénia, iskolai könyvek és ételek vannak, jórészt. Szerintük ez beteges. Illetve ha szerintük ennyi megy el alap dolgokra, akkor mostantól vehetek mindent magamnak.

Ti mennyit költöttetek kamaszkorotokban?

2018. márc. 10. 15:01
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
96%
Hát bocsáss meg előző.ha te kitűnő voltál ilyen irással,én akkor most 45 évesen 3 gyerekkel szűz vagyok..
2018. márc. 10. 18:07
 22/31 anonim ***** válasza:
87%
Támogatják, hogy majd tovább tanulj, vagy szerintük mehetsz kidolgozni a lelked rossz helyen, kevés pénzért?
2018. márc. 10. 18:49
 23/31 anonim ***** válasza:
76%

Igen, bocsánat a hibákért, elgépelés telefonnal. Utólag elolvastam, borzalmas lett, forrt bennem a düh még írtqm.

[link]

2018. márc. 10. 18:52
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Megkövetlek,és gratulálok a bizonyítványodhoz. :)
2018. márc. 10. 19:19
 25/31 anonim ***** válasza:
90%
Ok, na de ez hányadik osztály? Mert ha jól látom, általános iskola.
2018. márc. 10. 19:23
 26/31 anonim ***** válasza:
84%

8. osztály, a mostani az iskolában van. De az sem rosszabb.

:D

2018. márc. 10. 19:32
 27/31 anonim ***** válasza:
87%
Mit kapsz otthonról? Mert ha kaját se mert már nem jár a fejpénz érted,és még egy szappant se adnak a fürdéshez,akkor lehet h jobb a munka és az albérlet..
2018. márc. 10. 19:43
 28/31 anonim ***** válasza:
97%

Minek gyártanak gyereket sokan ilyen mentalítàssal? 50zer ft 3 évre???Az ló...z, nem hogy sok.A 4 éves gyerekemre elmegy több 2 hónap alatt.

Ilyen, hogy nem kap meg a gyerek alapvető dolgokat, mint pl. tisztálkodó szerek, betét? Milyen emberek között nőttetek fel?

Édesanyám egyedül tartott el, de ilyenekben sosem szenvedtem hiányt. Mi a sznak ilyeneknek gyerek????

2018. márc. 11. 07:53
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
1400 Ft kb. egy hónapban, amit költöttél, az tényleg lófütty, nem értem a szüleidet.
2018. márc. 11. 13:48
 30/31 anonim ***** válasza:

És szinte semmit nem költöttem kamasz koromban, de az azért volt, mert az alap dolgokat - élelmiszer, ruházkodás, utazási költség, tankönyvek, tisztálkodási szerek - a szüleim megvették nekem kérdezés nélkül. Amúgy meg otthonülő típus voltam, nem jártam el szórakozni, nem költöttem semmi felesleges dologra, szóval zsebpénzre nem volt szükségem.

De szerintem a te szüleid betegesek, ha úgy gondolják, hogy neked kell fedezned az alapvető higiéniai, oktatási stb. igényeidet, és ráadásul erre még sokallják a 3 évi 50 ezres összeget, ami havonta talán 1500 forintra jön ki maximum. Az semmi.

Nem normálisak, ha így gondolkodnak.

2018. márc. 11. 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!