Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hatásos tanácsot kérhetek?

Hatásos tanácsot kérhetek?

Figyelt kérdés

Kis idővel ezelőtt már irtam ide,minden akkori tanàcsot megfogadtam,de mègsem a legjobbak.

Az anyámmal nem túl rózsás a viszonyom,sosem volt túl jo de egy ideje még jobban megeomlott.

Ha idejött korábban mindig a húgomat szapulta vagy apámat,magát meg magasztalta hogy mekkora ász hogy felnevelt.

Kértem ha együtt vagyunk pozitivan töltsük az időt nem akarom azt hallgatni hogy mekkora sz@r apám,a húhgom meg a többi tesóm.

Erre persze jött hogy mit képzelek ki merem jelenteni hogy ô miről beszélhet.

Szó szót követet fogta magát elment,de az aktót rácsuktam véletlenül.

Persze ment a fenyités ez miatt meg anyaverő vagyok stb.,én minden kapcsolatot megszüntettem nem foglalkozok velük /vele meg az èlettàrsával/de még mindig megtalálnak ha a tesoimmal vagyok onnan mentve képeket kiraknak és elhordanak mindennek.

Jelentettem a facebookon de ez már sok.A tesóim mellettem állnak és azt mondják tök gáz amit müvelnek,erre az van hogy velem szövetkeztek.

Mit tegyek hogy leszakadjon már rólam???

Saját életem van,és igen nem akarok ilyen életet ahol folyton a negativitás kinlodás megy...de ennek sose lesz vége!

2018. febr. 26. 17:10
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Ennél biztonságosabbra már nem tehetném a fiokomat,nyilvánosan sosem osztok meg semmit.

Egy bakit követtem el azt hogy a testvéremmel voltam :(

Három gyerekes anyaként fohászkodok hogy ha csak egy hangyányit leszek hasonló mint az anyám én magam lővöm fejbe magam.

Ha lenne itt olyan opcio szivesen megmutatnám a gyönyörü kommentjeit,ami másrol nem szol csak arrol hogy féltékeny apámra.

2018. febr. 26. 19:30
 12/14 Doctor Manhattan ***** válasza:
* hasznos tanács, nem hatásos
2018. febr. 26. 20:31
 13/14 anonim ***** válasza:
Én nem találkoznék tesoval,mert tuti h kiadott nekik,ha ők ismerősök facen..
2018. febr. 26. 20:35
 14/14 A kérdező kommentje:

Nekem hatásos tanács :)

A tesoim 99%ban mellettem vannak csak mivel ök ismerősei anyámnak igy ő láthatja ami velük kapcsolatos.

Egyébkènt se vagyok szoros kapcsolatban.

2018. febr. 27. 06:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!