Visszatarthatnak a költözéstől 18 évesen?
Szeretnék elköltözni itthonról. Apámmal, bátyámmal és apám anyukájával, tehát mamámmal élek. Bátyám aggresszív alkoholista, testvér létére apámnak érzi magát és parancsolgat, megtilt dolgokag. Apám mindig a bátyámnak ad igazat és őt védi mert, hogy ő az egy szem kisfia aki teszem hozzá most lesz 24 éves, munkanélküliként él itt mert lusta elmenni dolgozni. Ezek mellett apám nagyobb részben tesz arra magasról velem mi van, egész nap maximum 3 szót szól hozzám de abból 2 kötekedés vagy leszólás. Ha beszélgetni szeretnék vele mindig kitalál valamit miért nem ér rá. Ha nem dolgozik és szabadnapon van itthon az egész napja abból áll, hogy tv, számítógép, telefon. Mindenben segítek itthon, sőt mindent én csinálok és nem azzal van a problémám, hogy "jaj, segíteni kell" hanem azzal, hogy a bátyámra sosincs rászólva egésznap fekszik, ráadásul még csicskáztat is. Sosem csináltam semmi rosszat, nem volt még kapcsolatom, szinte kiváló tanuló voltam de még így is volt mikor le lettem hordva k.rvának, amikor el akartam menni a barátnőmmel találkozni kb. 2 utcával arrébb. + Apám oldaláról szinte lelki terror, viszont a többit nem fejtem ki mert ez így is hosszú lett. Tehát, elterveztem elköltözök itthonról de ezt muszáj lenne úgy csinálnom, hogy ők ne tudják. Mit tudok tenni ha apám utánam jön vagy a bátyám? Ha kerestetnek rendőrséggel akkor azok nem visznek haza tudomásom szerint. Apám feljelentheti azt akihez költöznék? Bár nem tudom milyen hülye okot találna ki a feljelentéshez, de képes lenne rá. Volt már valakinél hasonló helyzet? Ha igen, akkor hogy vészelte át?
Köszönöm előre a válaszokat. 18/L
Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat. Úgy terveztem holnap azaz 03.14-én reggel végre elmegyek itthonról mert ez tünt a legideálisabbnak.
Sajnos eléggé rosszra fordultak a dolgok ugyanis bátyám megtalálta az összepakolt cuccaim. Mikor haza értem vásárlásból láttam, hogy a táskáim üresek, a ruháim sehol. Bementem a szobába mire bátyám közölte álmodni se merjek róla, hogy én elmegyek itthonról. Hiába mondtam, hogy nem ő dönti el és ne szóljon bele a dolgaimba a válasz rengeteg sértés volt és az, hogy ne merjek vissza szólni mert eltöri az orromat. Apám nem volt itthon de mikor haza ért bátyám első szava az volt hozzá, hogy ne engedjen sehova. Tesóm reggel 3 órára állított be ébresztőt csak is azért, hogy felügyelni tudja azt, hogy itthon maradok. Lenne egy lehetőségem elmenni mikor holnap 7kor elmennek itthonról de láttam, hogy ki vannak készítve a kulcsot tehát elviszik őket, így nem tudok elmenni. Mit tegyek?
Kedves utolsó.
Én is megmondtam már apámnak párszor, hogy mi van ha eg meg az történik de a válasza mindig az volt, hogy ne legyek béna mint szerinte szoktam és nem lesz baj.
Egyébként meg a nővérem az egyetlen aki törődik velem, így nem hibáztatom azért mert ő lelépett. Kicsi voltam és nem tudott volna elhozni ha akarta volna akkor sem.
Kicsi voltam és nem tudott volna elhozni ha akarta volna akkor sem.
Aha. És szépen otthagyott és lefalcolt. Ő hogy csinálta.. A férje miért nem megy érted haverokkal bármi,még mindig azt mondom h a nővéred nem segit csak beszél,neki már könnyű..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!