Nagyon félek a költözéstől. Mit tegyek? Valaki adna tanácsokat?
Figyelt kérdés
Vidéken élek, szeptembertől Pestre fogunk költözni. Nagyon félek hogy nem fogok tudni beilleszkedni az ottani pörgős életbe, félek hogy nem lesz egy barátom sem és nagyon fognak hiányozni az itteniek. Félek hogy hiányozni fog a múlt, az itteni életem, a nagy kertes ház amiben élek ( a panel miatt) a hétköznapi rutinom. Teljesen bele vagyok ebbe betegedve. Valaki adna ötleteket hogyan győzzem le ezeket az érzéseket? Esetleg ha valakivel már volt ilyen az leírná hogyan ment át ezen az időszakon? Köszönöm.2016. máj. 8. 21:22
1/2 anonim válasza:
Ismerős helyzet, azzal a kivétellel hogy én pont nagy városból költöztem kicsibe. Az érzés ugyanaz. Én is nagyon féltem az új közegtől de sikerült beilleszkedni. Én azt mondanám neked hogy ne gondolkozz túl sokat ezen mert egy olyan város mint pest mindenkivel befogadó. Biztos lesz egy olyan közösség akivel jól érzed majd magad,és a rutinváltozás is könnyen megszokod, sőt a változás néha jót tesz :)
2/2 anonim válasza:
Az természetes, hogy hiányozni fog, emiatt ne aggódj, és az is természetes, hogy a nagyváros teljesen más, és ez is rettent. Ne gyötörd magad ezen, hanem készülj fel erre, például érdemes az elején a szomszédoknak bemutatkozni, úgyis látni fogod a reakcióikból, kivel lehet jobban barátkozni.
Illetve, az elején többször visszalátogathatsz a barátokhoz.
A panel teljesen más mint a családi ház, de keress egy parkot a közelben ami biztonságos vagy kiránduljatok sokat.
Nekem - őszintén - több év volt megszokni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!