Halálra izgulom magam a költözéstől (? )
Figyelt kérdés
Kisvárosból fogok felköltözni Budapestre egyetemre. Nagyon félek mert senkit nem fogok ismerni és tudom hogy nagyon elveszett leszek. Hogy nyugodjak meg? Ti hogy bírkóztatok meg a nagy váltással?2017. aug. 27. 20:44
1/4 anonim válasza:
Milyen egyetemre mész? Lány vagy, fiú? Honnan jössz?
Nincs sok köze a kérdésedhez, csak kíváncsivá tettél. :)
2/4 anonim válasza:
Kérdező albérletben vagy kollégiumban leszel? Írj nyugodtan privátot, ha szeretnéd megosztom a tapasztalataim.
3/4 anonim válasza:
Ne félj,mások is csinálták már ezt, valahogy belerázódsz, majd megszokod szerintem. Szerintem nagyobbnak gondolod a feladatot, mint amekkora valójában. Amúgy én nem tudom.
4/4 anonim válasza:
Ha gondolod, én szívesen körbevezetlek pár fontosabb helyen. Nekem is nehéz volt az elején, pedig nem volt teljesen új hely Budapest, de aztán sikerült egyedül feltalálnom magam.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!