Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Agyon izgulom a templomi eskü szövege miatt magam . Mit tegyek?
Semmit, nem olyan veszes es ketszer vegigcsinaltam, meg lehet szokni:-)
Ilyenkor az emberek zome elkezd sirni, meg ideges szoval ez total emberi senki nem is var mast. En pl az elso eskumet vegigzokogtam az idegtol, halalos volt, a masodikat meg vegigrohogtem mert ize elotte fuveztunk, mindketto elmeny volt, mindketto masert:-))
Szoval ne izgulj, semmi nem mulik ezen:-)
Nálam a pap szélben lengedező orrszőre megoldotta ezt a kérdést annyiban, hogy az izgulás helyett arra koncentráltam, hogy ne röhögjek fel hangosan (mondjuk az sem segített, hogy a szentleckét olvasó srác is végig grimaszolt nekem), de még így is sikerült egy helyen elrontanom. Igen helyett igen akarom lett, vagy valami hasonló, de amúgy tökre nem számít. Isten a szándékot nézi és a vendégek sem azért mennek, hogy utána beszóljanak, hogy:
- Hülyeségeket beszéltél az oltár/anyakönyvvezető előtt,
- Ellépted a nyitótáncot,
- Hülyén állt a nyakkendőd/menyaruhád,
- Rosszul választottál helyszínt/párt/virágot/ruhát/öltönyt stb...
hanem azért, hogy nektek, veletek örüljenek és ünnepeljetek! Szóval, no para, ez csak egy esküvő! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!