Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most miért olyan nagy baj ez?

Most miért olyan nagy baj ez?

Figyelt kérdés

Van barátom aki a SZOMSZÉDBA lakik.

Minden nap le járok hozzá 5-8-ig mindig a megigert időbe érek haza semmi késéssel. Van amikor a barátom is fel jön elég sokszor.

Hétköznap talán 1-2 napot együtt alszunk ami inkább nálunk van, hétvégén pedig mindig együtt alszunk csak akkor náluk de van amikor nálunk, ha nála alszok mindig időbe jövök haza és este körül megyek át.

A probléma az lenne hogy anyu mindig húzza a száját ha le akarok menni 1 házzal arrébb, tegnap együtt aludtunk fél kettőre jöttem haza mert mondtam anyunak hogy meg hívtak ebédelni.

Ma megkerdeztem ott e aludhatok ma is nála erre kiakadt hogy mit képzelek én hogy soha se vagyok otthon már a végén haza se fogok jönni hanem oda költözök, sose lát engem és hogy ma sehova nem megyek. Erre be küldött szobába...

Este mentem volna olyan fél 7 körül és reggel 10re már itthon lettem volna, de nem engedi inkább üljek bent a szobába egyedül és unatkozzam.

Csak a szomszédba mennék nem messze, 300 méterre. Miért olyan nagy baj ez? 17 éves vagyok 4 hónap és 18 még azt se mondhatja hogy túl fiatal vagyok, nemsokára felnőtt ember leszek. Majusba végzek iskolával és megyek is dolgozni.

Miért olyan nagy baj ha a szerelemmel akarok lenni? Ő is már felnőtt ember. Nem olyan jó érzés mondani neki hogy bocs anyu nem enged.

Nem értem mit tegyek hogy ez más legyen?

17/L

2018. febr. 24. 17:27
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
87%

29: Erre az a megoldás van, hogy megmondod neki, hogy ehhez nincsen joga (megütni). És aszerint is viselkedsz.

Sose hagyd!

2018. febr. 24. 18:18
 32/62 A kérdező kommentje:
De mondhatom neki nem érdekli, mindig annak kell lennie amit ő mond és ahogyan ő dönt, sehogy másképp, az van amit ő mond
2018. febr. 24. 18:19
 33/62 anonim ***** válasza:
63%

Oké, akkor mondd neki, hogy ez bántalmazás, és ha nem hagyja abba, akkor mész a rendőrségre, és mostantól nem nála laksz, hanem gyermekotthonban.

És indulnék.

Komolyan kiváncsi vagyok, mit reagálna.

2018. febr. 24. 18:20
 34/62 A kérdező kommentje:
Még jobban meg verne
2018. febr. 24. 18:23
 35/62 A kérdező kommentje:
Saját anyámmal meg ennyire nem akarok ki cseszni
2018. febr. 24. 18:24
 36/62 anonim ***** válasza:
76%
Hát akkor bocsánat gondolom ezért vagy többet pároddal,18 évesen lépj le,20 éves tesod is a sarkára állhatna.
2018. febr. 24. 18:25
 37/62 A kérdező kommentje:

Az lesz nagyon gondolkodom rajta hogy ugye május végén végzek sulival és hogy utána menjek dolgozni aztán le lépni, csak nem tudom hogy 17 évesen meg e oldható könnyen hogy el menjek

Házat azt tudnánk venni meg hát az is a terv hogy el kezdek dolgozni veszünk egy házat és akkor ketten abba, csak hát 17 évesen necces lenne nem?

2018. febr. 24. 18:29
 38/62 A kérdező kommentje:

Tesóm egyetemre jár és barátja is nem tudnának hová menni

Már meg próbálta anyuval hogy vegyen vissza de akkor is össze vesztek

2018. febr. 24. 18:30
 39/62 anonim ***** válasza:
92%
Fogadni merek ,hogy itt megint csak a rossz oldal van beállítva . Akárhány ilyen kérdést olvasok itt a végére mindig kiderül ,hogy a szülőnek is jócskán igaza van és a gyerek túl dramatizálja ... Arról nem beszélve ,hogy ebben a korban én is utáltam ha édesanyám dirigált .. de ha visszagondolok akkor igaza volt a legtöbb alkalommal .. én kiváncsi lennék anyuka oldalára is ..
2018. febr. 24. 18:51
 40/62 anonim ***** válasza:
91%
Anyuka vagyok, de voltam szerelmes tinilány is. Nekem is szúrná a szemem, ha a lányom 17 évesen minden áldott nap a fél éves kapcsis pasijánál lebzselne. Én is tudom milyen amikor tombolnak a hormonok, az ember az istenített hapsi nyomában lenne folyton, de ez korai. Legyen rajta kívül is életed, családi időtöltés, vacsora együtt, stb. 17 évesen meg semmi dolgod nincs a kötelező suli mellett, pl. nyelvvizsgára tanulni, sportolni?! Sekélyes és celtalan ha az életed csak a pasidról szól 6 hónap után! Nagyon fogood bánni ha felnősz. Tanulj nyelvet, sportolj, barátnőzz, olvass!
2018. febr. 24. 19:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!