Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most miért olyan nagy baj ez?

Most miért olyan nagy baj ez?

Figyelt kérdés

Van barátom aki a SZOMSZÉDBA lakik.

Minden nap le járok hozzá 5-8-ig mindig a megigert időbe érek haza semmi késéssel. Van amikor a barátom is fel jön elég sokszor.

Hétköznap talán 1-2 napot együtt alszunk ami inkább nálunk van, hétvégén pedig mindig együtt alszunk csak akkor náluk de van amikor nálunk, ha nála alszok mindig időbe jövök haza és este körül megyek át.

A probléma az lenne hogy anyu mindig húzza a száját ha le akarok menni 1 házzal arrébb, tegnap együtt aludtunk fél kettőre jöttem haza mert mondtam anyunak hogy meg hívtak ebédelni.

Ma megkerdeztem ott e aludhatok ma is nála erre kiakadt hogy mit képzelek én hogy soha se vagyok otthon már a végén haza se fogok jönni hanem oda költözök, sose lát engem és hogy ma sehova nem megyek. Erre be küldött szobába...

Este mentem volna olyan fél 7 körül és reggel 10re már itthon lettem volna, de nem engedi inkább üljek bent a szobába egyedül és unatkozzam.

Csak a szomszédba mennék nem messze, 300 méterre. Miért olyan nagy baj ez? 17 éves vagyok 4 hónap és 18 még azt se mondhatja hogy túl fiatal vagyok, nemsokára felnőtt ember leszek. Majusba végzek iskolával és megyek is dolgozni.

Miért olyan nagy baj ha a szerelemmel akarok lenni? Ő is már felnőtt ember. Nem olyan jó érzés mondani neki hogy bocs anyu nem enged.

Nem értem mit tegyek hogy ez más legyen?

17/L

2018. febr. 24. 17:27
1 2 3 4 5 6 7
 1/62 anonim ***** válasza:
14%
Majd 18 évesen elköltözöl,és akkor ott alszol ahol akarsz. Párod felnőtt, hány éves? Nem lehet h ezért huzza a száját Anyád?
2018. febr. 24. 17:30
 2/62 A kérdező kommentje:

25 éves és teljes mértékben el fogadják, nagyon szeretik őt, eddig 3 barátom volt de őt szeretik a legjobban mindenkivel nagyon jól ki jön, meg mondta anyu hogy őt nem zavarja a 8 év kor különbség lényeg hogy szeressük egymást, és nagyon szeretjük egymást, szóval 100% hogy nem az a probléma hogy 25 éves

Nyáron betoltom 18at el szeretnénk költözni ezt már meg beszéltük barátommal. Csak attól félek hogy anyu nem fogja engedni, de akkor nem érdekel elmegyek otthonról

2018. febr. 24. 17:33
 3/62 anonim ***** válasza:
62%

Na az én anyám is ugyan ilyen ugyan úgy kiabál és osztja az észt h lassan már oda is költözhetnék annyit megyek a barátomhoz és én 22L vagyok,de 18 elmúltam oda megyek ahova szeretnék

Szolok h elmentem hnap jövök kész

2018. febr. 24. 17:43
 4/62 A kérdező kommentje:

Attól félek hogy e miatt el hagy barátom

Ő mondta hogy soha se fog e miatt ne is gondoljak rá de hát az emberbe akkor is benne van ez, csak mi jövünk ki szarul nem anyu

2018. febr. 24. 17:44
 5/62 anonim ***** válasza:
25%
25 évesnek pont egy 17 éves gyereklány kell nem talál korabeli nőt,és elfogadják csodálatos,jaj de mint tudjuk mai 17 évesek többet tudnak már mint a 30 nők sajnos.. Jövöre 18 leszel onnantól meg azt csinálsz amit akarsz,én személy szerint,nem tartom jo otletnek,a 10 20 korkülönbséget már csak azért se mert a közös gyerek érettségijén az idősebb fél már joskán lehet demenciás akár.. Bár tudom manapság a gyerek az utolso szempont amiért két ember együtt van..
2018. febr. 24. 17:44
 6/62 A kérdező kommentje:
Dehogy unják, a szülei nagyon ritkán vannak otthon, szóval még az se hogy zavarok, kb 1 héten ha 3x látom őket, mert dolgoznak folyamatosan, még az se hogy eszek náluk mert nem szoktam
2018. febr. 24. 17:45
 7/62 A kérdező kommentje:
Hidd el nekem hogy igenis kell a 25nek a 17 éves, nem tudod milyen kapcsolatban vagyunk egymással és hogy ismertük meg egymást, szóval előbb gondolkodj mint írj
2018. febr. 24. 17:49
 8/62 anonim ***** válasza:
27%
Dolgoznak folyamatosan. Párod talán nem dolgozik 25 évesen.
2018. febr. 24. 17:50
 9/62 A kérdező kommentje:
Dolgozik a párom.
2018. febr. 24. 17:51
 10/62 anonim ***** válasza:
35%
Aha hát akinek 25 évesen 17 éves kell,annak az az oka h a korabeli nők messzire elkerülik vmiért.. Meg az h a 17 évesek sajnos kissé könnyelműebbek..
2018. febr. 24. 17:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!