Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Pár honapja minden pénzt...

Pár honapja minden pénzt eltesz valahova, vagy elkölt. (minden honapba minuszra vágja a kártyát) miért? Eddig elég volt mindenre?

Figyelt kérdés

Egy párnak van 4gyereke, a férj keményen dolgozik a családért. Már sikerült egy kissebb használt házat is vasarolnia. A gyerekek kamaszkoruak. A feleség pár éve nem dolgozik.amiota nem dolgozik a feleség,már nem föz finoman,a gyerekekkel sem foglalkozik annyit..

sokszor elmegy napközben az állitolagos barátnöhöz..váljak vagy ne??ha válásra kerül a dolog kinek mit itélhet meg a biroság? mit tehetnék??

2018. febr. 23. 19:59
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:
Nem hagytam cserben!!!nem léptem le!! megbeszéltük a család miatt menjek ki dolgozni!! igen mindenhonapban annyit adtam haza, munkásszálón laktam (amit a cég állt) ja azt hiszitek minden szép és jo volt ott lakni? 10en laktunk egy 110négyzetméteres lakásba.. gondoljatok mar bele, szobanként 3ember, a nagyobb szobába 4 ember lakott.. volt egy ágyam egy szekrényem, konyha minden más közös volt...nem kell engem ocsárolni.. a család miatt jöttem ki dolgozni, othon el tudnám tartni a családom? annyi fizubol amit otthon keresnék?? hát nem... nekem a jövöjuk számitott.
2018. márc. 1. 08:30
 42/45 A kérdező kommentje:

a lakást nem akkor vettem mikor kimentem dolgozni, az már megvolt jóval előtte,, szuleim segitségével vettem..

igen 7-8 hetenként jártam haza 1-2 hétre. már meg se haragudjatok igen hazaküldtem a fizum jo részét, a kinti csaladi potlékot is sikerult elintézni, nincs hitel a házon!! én nem a tipikus férfi vagyok!! szerettem a feleségem sose léptem félre! nekem a család az szent!!!!

volt már róla szó hogy keresek a feleségemnek is munkát és jöjjenek ki.milyen választ kaptam?? nem fogok kimenni a gyerekekkel sem,te csak dolgozzál kint..

Köszönöm a jószándéku üzeneteket..

2018. márc. 1. 08:41
 43/45 anonim ***** válasza:
35%

othon el tudnám tartni a családom?

akkor gumit húzol és annyit csinálsz, amennyit el tudsz tartani.

érdekes, valamiért csak most derülnek ki a részletek. VAjon miért?

2018. márc. 1. 12:10
 44/45 anonim válasza:
70%

Ti olyan sötétek vagytok, hogy az hihetetlen... ez a szerencsétlen ember KÖZÖS megegyezéssel ment dolgozni külföldre, nem hobbiból meg szórakozásból, nem azért mert nem akarta nevelni a gyerekeit... gondolom szívesen maradt volna itthon ő is főállású apucinak, de akkor a kedves minta anya kiverte volna a hisztit, hogy milyen dolog az, hogy a nő dolgozik a férfi meg gyereket nevel. Mostmeg az a problémája, hogy magányos volt így, ezért keresett mást... ennek a nőnek semmi nem lett volna jó..

Igen, gyereket nevelni is hatalmas megterhelés, ahogyan az is, hogy te mindent megteszel azért, hogy a családodnak ne kopjon fel a szája, meghozod azt az áldozatot, hogy nem leszel sokat a családoddal, de legalább nem nélkülöznek..

Ócsároljátok itt ezt a férfit, mintha ő lenne a hibás azért, hogy a felesége meghozta azt a döntést, hogy cseszik a gyerekeire (IS) és félre jár, emellett elszórja a gyerekeinek félretett pénzt.. normálisak vagytok?!

Vagy szerintetek jobb lett volna, ha itthon marad és megkeresi ennek a pénznek a felét se és nélkülözik a családja? Igaz, hogy akkor együtt lettek volna, de milyen áron?

Ez a "nő" meg egyszerűen nem nőtt fel a feladathoz. Ehhez is kell egy bizonyos érettség és talán IQ szint is, hogy belássa, hogy négy gyereket egy db Magyarországi fizetésből nem lehet nélkülözés nélkül felnevelni. És akkor még ott vannak a nő igényei is..

Mehetett volna ő is nyugodtan ki, de neki így is megfelelt, mostmeg utólag azzal jön, hogy magányos?! Az pedig, hogy meglopta a saját gyerekeit, a legundorítóbb dolog. Egy ANYA ilyet soha nem tenne. Mélyen elszomorít, hogy azt támadják az emberek, aki fenntartotta az egész családot és áldozatokat hozott, hogy a gyermekeinek és a feleségének ne kelljen nélkülözni.. Borzalmasan elszomorít, hogy az emberek ennyire buták. Tudjátok, van az a mondás, hogy: "szerelemből nem lehet megélni...", ez pont ide illik.

Kedves kérdező, sajnálom, hogy így alakultak a dolgok remélem minden megoldódik majd! Azért a bíróságon meséld majd el, hogy megkárosította a saját gyermeit a kedves feleséged, értékelni fogják.

Minden elismerésem! Ne add fel, és ne engedd, hogy az emberek sötétsége elbizonytalanítson az igazadban!

2018. márc. 21. 22:48
 45/45 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm,hogy kiálltál mellettem. ritka dolog a mai világban..hogy van pár ember aki tényleg tudja értékeli az értéket.. számomra már csak a gyerekek az értékek,öértük fogok harcolni, hogy legalább nekik jó legyen.

további szép napot..mégegyszer köszönöm

2018. márc. 22. 15:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!