Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Pár honapja minden pénzt...

Pár honapja minden pénzt eltesz valahova, vagy elkölt. (minden honapba minuszra vágja a kártyát) miért? Eddig elég volt mindenre?

Figyelt kérdés

Egy párnak van 4gyereke, a férj keményen dolgozik a családért. Már sikerült egy kissebb használt házat is vasarolnia. A gyerekek kamaszkoruak. A feleség pár éve nem dolgozik.amiota nem dolgozik a feleség,már nem föz finoman,a gyerekekkel sem foglalkozik annyit..

sokszor elmegy napközben az állitolagos barátnöhöz..váljak vagy ne??ha válásra kerül a dolog kinek mit itélhet meg a biroság? mit tehetnék??

2018. febr. 23. 19:59
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező, te csak azt hajtogatod hogy nem főzött, nem főzött, de azzal. hogy te tettél elsősorban ennek a családnak a széthullásáért, nem vagy hajlandó foglalkozni. Azzal jössz hogy TE milyen magányos voltál- de neked csak a munka volt ott, nem négy ember ellátásának terhe szakadt rád a magányosság mellett. Azzal jössz, hogy te csak, és kizárólag a családért tettél mindent- ezzel a szöveggel jönnek azok, akik nem is akarnak a családdal törődni, és kell nekik valami jó kis kibúvó . Nem állítom hogy a feleséged nem sáros, hiszen régen el kellett volna hagyni téged miután ennyire rá szakítottál minden gondot, De húzd ki a fejed a homokból: Legalább annyira a te bűnöd is. Magadhoz vennéd a gyerekeket? Minek? Hisz nem is ismered őket...
2018. febr. 24. 09:47
 32/45 anonim ***** válasza:
50%
És akkor arról is mesélj, hogy TE mennyire voltál hűséges nagy magányodban...
2018. febr. 24. 10:15
 33/45 anonim ***** válasza:
63%

"Kérdező, te csak azt hajtogatod hogy nem főzött, nem főzött, de azzal. hogy te tettél elsősorban ennek a családnak a széthullásáért, nem vagy hajlandó foglalkozni. Azzal jössz hogy TE milyen magányos voltál- de neked csak a munka volt ott, nem négy ember ellátásának terhe szakadt rád a magányosság mellett. Azzal jössz, hogy te csak, és kizárólag a családért tettél mindent- ezzel a szöveggel jönnek azok, akik nem is akarnak a családdal törődni, és kell nekik valami jó kis kibúvó . "

Álljon már meg a menet. Nem hiszem, hogy akkora buli munkásszállón lakni, és minden nélkülözhető fillért hazaküldeni a családnak - arról nem beszélve, hogy ez közös döntés. Ha anyunak gondja van, nyissa ki a száját - lehetőleg a férjének, és ne egy másik fhasz előtt.

2018. febr. 24. 10:32
 34/45 anonim ***** válasza:
82%
33, ez a minden fillért hazaküldeni ott bukik meg, hogy a kérdező állítólag vett egy házat. Ez vagy azt jelenti, hogy bizony nem adta haza a pénzt, vagy azt, hogy igen, de akkor még nem igaz, hogy az asszony elverte, mert akkor miből is van a ház???
2018. febr. 24. 10:44
 35/45 anonim ***** válasza:
35%

"33, ez a minden fillért hazaküldeni ott bukik meg, hogy a kérdező állítólag vett egy házat."

Mondd, te érted is, amit olvasol?:D

2018. febr. 24. 10:55
 36/45 anonim ***** válasza:
67%

Közös számla befagyaszt,innentől kezdve a gyerekeknek küldöd a családit 4 fele osztva.Az asszony meg tartassa el magát a szeretővel.Nőként mondom,hogy ezt tenném.

Na meg elválnék.

2018. febr. 24. 14:06
 37/45 anonim ***** válasza:
74%
400 ezer öt főre, amiből 4 növésben lévő gyerek, rohadtul nem sok! Tapasztalatból beszélek, én hármat neveltem egyedül úgy, hogy a párom kint dolgozott. Ha a gyerekek óvodások meg iskolások, akkor valóban jóformán csak délután kell őket nevelni, így el tudott volna menni dolgozni, vagy kitalálhatott volna valami hobbit, ami leköti, netán pénzt is kap érte. Én nem dolgoztam, mert még gyesen voltam, azért ez más, és igen, olykor marha unalmas tud lenni, máskor meg belegebedtem, amikor mindenki egyszerre volt beteg (velem az élen). Kérdező, egy kicsit szállj magadba te is. A feleséged is hibás, de te is. Mindennapi kommunikáció megvolt?
2018. febr. 24. 14:09
 38/45 anonim ***** válasza:
71%

"400 ezer öt főre, amiből 4 növésben lévő gyerek, rohadtul nem sok!"

De nem is kevés, főleg, ha hozzávesszük az anyaságit (28 ezer), a családi pótlékot (50 ezer), az ingyenes étkeztetést, tankönyvet a gyerekeknek, meg azt, hogy anyuka OTTHON VAN, , azaz ráér főzni, neadj'isten továbbképezni magát, hogy apuka minél előbb hazajöhessen és kettejük fizetéséből itthon is megéljenek. Ebből a pénzből, ha okosan gazdálkodik vele, simán félre lehet tenni havi hatvan-nyolcvanezret úgy, hogy nem kínaiból öltöznek a gyerekek. Tudom, mert én is voltam egyedülálló anya 3 kamaszodó gyerekkel, nagyjából ennyi pénzem maradt a hiteltörlesztésem után, és havi 150 ezret tettem félre úgy, hogy minden évben mentünk nyaralni, mindenkinek megvolt az edzés, különóra, normális ruhák, normális kaja.

2018. febr. 24. 15:22
 39/45 anonim ***** válasza:
60%

Neked miután kimentél nem jutott eszedbe ökett is kivinni ? Esetleg hogy ne egyedül legyen a feleséged 4 gyerekel?

Feleséged megunta hogy egyedül van minden gondal nyügel.

2018. febr. 24. 20:02
 40/45 anonim ***** válasza:
34%
Ez az igazi áldozathibáztatás kedves utolsó. A férj nem jókedvéből ment ki hanem hogy eltartsa a családot. Miközben a kedves feleség meresztette a seggét (a gyerek nem kifogás), és még meg is csalta. Szép.
2018. febr. 25. 10:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!