Most hova menjek? Mit tegyek?
Anyukámmal összevesztem és megse akarja velem beszélni a dolgot.A szüleim elváltak lett egy új barátja azóta teljesen más,viszont miatta elmérgesítettem apukámmal a kapcsolatomat és már egyáltalán nem keres.Most elküldött hogy menjek ahova akarok de apuhoz nemtudok nevelő otthonba nagyon nem szeretnék kihez forduljak,mit tegyek?Kérlek segítsen valaki
15/L
Édesapád, más rokon, iskolapszichológus, gyermekvédelmis tanár, ofő, akármelyik tanárod, kék vonal:
Ilyen nincs, hogy elküldött, menj ahova akarsz. Maradj csak ott! Nem tehet ki, nem dobálhatnak össze-vissza, ahogy épp az aktuális hangulatuk kívánja.
Zárd magadra az ajtót, és tojd le anyádad. Majd megbékél egyszer.
Szia!
Én mindenképpen azt tanácsolnám, hogy maradj otthon. Nem tehet ki az utcára 18 éves korodig. Illetve arra sincs joga, hogy verjen.
Szerintem ne keress fel addig semmilyen szakembert az üggyel kapcsolatban, amíg nem lesz súlyosabb a helyzet, mert onnan nagy valószínűséggel nevelőotthonba kerülsz. Ott sajnos nagyon szerény körülmények között élnek a gyerekek. Éhezés van. Tudom, mert édesanyám ott dolgozott.
Vagy egy másik lehetőség: Menj el nagyszüleidhez/keresztszüleidhez. Még ők ott vannak támasznak.
De ha azt tapasztalod, hogy vernek akkor azonnal rohanj el otthonról... (Most nem írom le, hogy miket hallottam már) nem bánhatnak így senkivel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!