Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az anyámmal volt egy nagy...

Az anyámmal volt egy nagy vitám. Előjöhetek a tartási kötelezettséggel?

Figyelt kérdés

Elég nagy volt a veszekedés, egy irat van nála, ami nekem nagyon kellene, de nem adja oda, mert abból neki kára származik. Erről legyen elég ennyi.

Egyetemista vagyok, koleszt nem kaptam, így egy kis szobát bérlek. Úgy egyeztünk meg, hogy a lakbért ők fizetik, a rezsire és az egyéb kiadásokra valót is én keresem meg. Most ki akar tagadni, mert "veszélyesnek" tart. A lakbért nem fogom tudni kiköhögni, így is nagyon nehézkesen jövök ki.

Valahogy el szeretném érni, hogy legalább a lakbért fizesse. A békülésről nem lehet szó, mert jogi úton kell megszereznem az iratot, ami megint szíven fogja ütni.

2018. febr. 8. 08:43
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
24%
Hiába töröltetted a válaszom, ezt kérdezted már, jelentettelek is!
2018. febr. 8. 14:08
 32/33 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező, ha megpróbálod, vagy nyersz, vagy nem. De semmiképp se nyerhetsz, ha meg se próbálod...
2018. febr. 8. 14:48
 33/33 anonim ***** válasza:
77%
Linkelné valaki az előző kérdését? Kíváncsi lettem... köszi!
2018. febr. 8. 14:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!