Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha az anyám...

Mit tegyek, ha az anyám eretlennek tart?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok, van egy barátom akivel fel éve járunk. Ma átjött,de megigertuk anyámnak hogy nem lesz több beszélgetésnel.Ez nem igazán alakult így, ő leült a székre, én az ölébe, és csak "mozogtam" rajta, közben csokoloztunk. Persze ruhában. Anyám pont ekkor nyitott be.. közölte a barátommal hogy most már hazamehet, engem meg leszidott. És ez még nem a legrosszabb. Lehuzatta a nadrágom,

, és szoszerint elverte a csupasz fenekemet. Mint a kicsiknek. Most szobafogsagban vagyok napi 5 percet szabad telefonozzak, vagy más kütyüvel játszanom. Azt mondta, hogy éretlen vagyok még csókolózni.. csak suliba mehetek, és oda is értem jön kocsival..Most mit tegyek

(A verés nem fájt nagyon, fel kellett fekudnom hassal az ágyra, S egy fakanállal próbált megverni, de nincs sok ereje..)

2018. febr. 3. 12:53
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
A kulcsszavaknal verést akartam írni, bocsi
2018. febr. 3. 12:55
 2/19 anonim ***** válasza:
73%
Tyűha... az én apám gondolta azt hetvenévesen,hogy én 18 évesen fiatal vagyok a csókolózáshoz, de a morgáson kívül sosem fordult komolyabbra. Nincs valami felnőtt rokonotok vagy tanárotok?
2018. febr. 3. 12:56
 3/19 anonim ***** válasza:
82%

Azért 16 évesen a csupasz fenék elverése...

Másrészt. 16 éves vagy, fél éve jártok, nyugodtan csókolózhattok.

Harmadrészt az anyád nem kopogott, amikor benyitott, te haragudhatnál rá.

2018. febr. 3. 13:06
 4/19 A kérdező kommentje:
Igen,tudom, de nincs mit tegyek. Ő a felnőtt, én vagyok a gyerek.. A régi telómat sikerült eldugni előle, most arról vagyok. Szerencsémre hamar belátja, hogy igazam van, szóval ez max. 2 napig fog tartani. De az, hogy 16 évesen éretlen vagyok... Na az már tetőpont!
2018. febr. 3. 13:13
 5/19 anonim ***** válasza:
39%
Uram gyere le azt majd csodálkozik ha kicsi a lánya a mosdoban lépcsőházban csinálja..
2018. febr. 3. 13:17
 6/19 anonim ***** válasza:
25%

Bizonyítsd be, hogy nem vagy. Intézd te a "felnőtessebb" dolgokat. Menj el postára, kisebb összegű átutalásokat csinálj meg. Persze előtte kérdezd meg, hogy kell csak segíts nekik, később mehet egyedül is.

Akár elkezdheted megcsinálni a jogsit, vagy ha nincs még nyelvvizsgát. Ezek olyan felmutatharó dolgok amivel az ilyen típusú szülőknek be lehet bizonyítani, hogy te bizony már nem vagy kislány.

2018. febr. 3. 13:20
 7/19 anonim ***** válasza:
31%
Ritkán írok ilyent, de nekem ez kamukérdésnek tűnik...
2018. febr. 3. 14:40
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

"S egy fakanállal próbált megverni,"

És mindezt a te érdekedben, pusztán anyai szeretetből. Hát akkor legközelebb ne hozzátok menjetek,hanem őhozzájuk; de mondjuk, ha érted jön az iskola elé... Hát, nem tudom Akkor csak a barátod tud eljönni. Kéne valami zár, vagy retesz az ajtódra lehet. Habár én nem tudom. De mondjuk pl az is lehet, hogy hozzátok elmegy a barátod, és akkor úgy ketten együtt kisurrantok jóó gyorsan, és elmentek valamerre együtt. Csak fürgének kell lenni. Anyukádat le tudod sprintelni. Ha földszinten laktok,és anyukád bezárta az ajtót, és elrakta a kulcsot, akkor meg vágd ki a szúnyoghálót, és mássz ki az ablakon. De csak , ha a földszinten laktok! Szerintem meg amúgy anyukád az éretlen valamennyire, ezt nem így kellett volna kezelni. Meg nemtom, mennyire hasznos a válaszom. De nem annyira jó ötlet hagyni anyukádnak ilyen szinten, hogy uralkodjon rajtad. Picit asszem átesett a lónak a túloldalára. És ez a testi fenyítés a saját érdekedben, szeretetből. Ettől én kész vagyok. Még így olvasva is.

2018. febr. 3. 14:46
 9/19 A kérdező kommentje:

Földszinten lakunk, tegnap éjjel kiszoktem az ablakon, még nincs szúnyoghálónk. Egész éjjel jártuk a várost ketten.. de amikor hazaértem anyám az ágyamon ülve várt. Most már fájt a verés...de megérte. Jelenleg 6 hónap szobafogsagba vagyok, úgy hogy 10 percenként bejön, és idézem: "ha mégegyszer kiszöksz úgy el verlek, hogy 70 éves korodban is lapos lesz a segged tőle! " Erre mondom neki nem érdekel, akkor is kimegyek. Gondolhatjatok mi volt a reakció.. Olyat kaptam a seggemre, hogy még most is fáj, de lesz*rom!!!

Köszi mindenkinek a válaszokat! :)

2018. febr. 4. 13:59
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért hagyod magad? Vissza kell ütni,én is visszaütöttem mikor már tudtam,az alkoholista apámnak neki mentem 40 kilósan,full részreg volt alig állt a lábán,könnyü volt kicsit ellökni h eltanyáljon,anyámnak szépen megfogtam a torkát és ajtohoz nyomtam,ez akkor volt,mikor megszöktem 18 évesen tőlük, anyuci aki olyan jo anya volt h folyton maga helyett veretett a piás apámmal :) Nem bántam meg. Leköpném őket kb.
2018. febr. 4. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!