Hogyan meneküljek anyám elől?
Figyelt kérdés
Fogalmam sincsen mit tegyek és hogyan mondjam el.Annyi minden történt.Anyukám kicsi korom óta elhanyagol engem ezért nagyon önálló vagyok.A testvéreimhez képest,akik fiúk és imádja őket sokkal okosabb, és érettebb vagyok.Nagyon jól tanulok az iskolában,mert tudom hogyha más nem,egy jó munkahely segíthet.Ezért nagyon sokat tanulok.Egyáltalán nem vagyunk szegények anyám mégis úgy tesz VELEM.Nem járhatol, sportolni de azt mondja hogy dagadt vagyok.Elkezdtem magamtól sportolni és még féltekenyebb lett rám, mert sokkal szebb alakom lett.Ruhákat sohasem kapok és kaját is suliba a karácsonyra kapott pénzekből(rokonoktól) kell vennem.A szüleim elváltak és apukám nagyon messze lakik tőlünk.Amit tud segít,de hallom a telefonban,hogy anyukám hazudik neki és mindent elferdít rólam.A nagyszüleimnek is.Minden vágyamban megakadályoz,pedig én igazán nem kérek sokat.Csak,hogy értsétek,hogy ma mi történt: Ruhát mostam és véletlenül a rongyokat összemostam egy felsőjével.Teljesen kiakadt és miközben segítettem főzni a vacsorát,azt mondta,hogy nem ehetek belőle és megdobált vele, illetve agyonütött a fém karkötőjével, miközben az öcsém rugdosott.Elkezdtem sírni és azt mondogatta,hogy végre megtörtem.Aztán a készülő étellel dobált meg.Megőrülök segítsetek kérlek!!!!16/L2018. jan. 29. 18:07
1/10 A kérdező kommentje:
Felhívta már a rokonokat is most és előadja magát és sír a telefonba nekik,hogy én milyen vagyok.
2018. jan. 29. 18:10
2/10 A kérdező kommentje:
Nagyon éhes vagyok,de nem ehetek...
2018. jan. 29. 18:13
3/10 anonim válasza:
Ha középiskolás vagy, akkor a kolit megpróbálhatnád. Barátok vagy rokonok akik segíthetnek, befogadnának esetleg? Vagy legvégső esetben ott van apád. Messze lakik, de ha minden cérna szakad, jobb teljesen új életet kezdeni mint terrorban folytatni a jelenlegit
4/10 anonim válasza:
Miért nem hiszem h ez nem kamu.
5/10 anonim válasza:
Szerintem próbálj te is beszélni a rokonokkal,és mondd el hogy ki az igazság, mert ez az állapot nem normális (már amennyiben tényleg így van).. És ha nem hisznek neked próbálj anyud ellen bizonyítékot szerezni..
6/10 anonim válasza:
Mondd el az iskolában ezt az ofőnek és az iskolaorvosnak, meg a családsegítőben a szociális munkásnak.
Addig menj, amíg nem találsz egy felnőttet, aki segít.
De a rendőrségre is mehetsz...
8/10 anonim válasza:
Na én úgy be olvasnék neki, hogy magam is megbánnám! Az ilyen nem anya! Ne hagyd magad! Én a helyedben a lehető leggyorsabban lelépnék! Fogod magad és elmész apukádhoz! Vagy barátnőhöz! Rokonokhoz! Mi az hogy nem kapsz enni? Istenem bár tudnék segíteni!
9/10 anonim válasza:
Legközelebb bármit is mond ami ellened irányul hangfelvételt csinálj róla aztán első sorban küldheted a rokonoknak, apadnak tehát akiknél be akar sározni aztán így szépen fokozatosan amíg meg nem törik ő is
10/10 anonim válasza:
Ha agyonütött, akkor hogyan írsz? Na mindegy. Ez kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!