Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért zavar ennyire az anyám?...

Miért zavar ennyire az anyám? (lent)

Figyelt kérdés

Azt tudni kell hogy a munkája miatt nagyon sokat vagyok egyedül.(a szüleim elváltak én anyummal élek.)

Sokszor hetekig egyedül vagyok..magamra főzök(mondjuk túlzás a főzök kijelentés),mosok,én takarítom ki a házat viszem sétálni a kutyát meg ilyenek.

Amikor haza jön már a puszta jelenlét idegesít.Nemtudom megmondani miért.Hozzám szól én meg olyan buta stílusban tudok válaszolni neki hogy hihetetlen..aztán ezt később mindig megbánom.Érzelmeket nem mutatunk egymás felé..ezt úgy kell elképzelni hogy nálunk ilyen ölelés,puszi,anya lánya kapcsolat most sincs és soha nem is volt.én lepődnék meg a legjobban ha azt mondaná nekem hogy szeretlek.(De ez fordítva is igaz.)

Az a bajom hogy én nem akarok ilyen bunkó lenni vele amilyen most vagyok.:((

De erre mindig csak így utólag jövök rá,mert akkor amikor beszél hozzám idegesít és olyan hangnemben válaszolok amiben nem kéne.

Tudom hogy szeret engem hisz ő az anyám és én is szeretem őt csak nem tudom neki kimutatni.

Amúgy

Nemtudom mit várok a kérdéstől csak előbb rakodtam a szobámban és megtaláltam egy ajándékot amit még tőle kaptam és..elbőgtem magam mert a szekrény mögé volt beesve?? És így eszembe jutott hogy amúgy mennyire szarunk egymásra

Lehet csak ki kellett írnom magamból

2018. jan. 27. 19:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem elsősorban nem ő idegesít, hanem te magad vagy frusztrált. Ha kiegyensúlyozott lennél nem így viselkednél.
2018. jan. 27. 19:28
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
Sehol nincs eloirva, hogy az anya-lanya kapcsolatnak "nyalasnak" kell lennie. En pl apahoz mindig ezerszer jobban huztam, anyaval sose volt olyan bensoseges a viszonyom.
2018. jan. 27. 19:37
 3/11 anonim ***** válasza:
94%

Nem kell csodálkozni, gyakorlatila "anyukad" szarik a fejedre, hetekig szinte nem is látod, megértem, hogy idegesít, mikor épp "hazamegy".

Nem egészséges, hogy egyedül kell gyerekként élned.

2018. jan. 27. 19:54
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
"nyalasnak" nem kell lenni, az általában álszent is,de érzelemmentesnek se kéne lenni. Hány éves vagy,h hetekig egyedül vagy? Kiskorút nem lehet hetekre magára hagyni,kicsit kamuszagu.
2018. jan. 27. 19:54
 5/11 anonim ***** válasza:
91%

"Nem kell csodálkozni, gyakorlatila "anyukad" szarik a fejedre, " érdekes.. felétek igy mondják hogy megszakad a munkában hogy el tudja tartani a gyerekét?

Kérdező. az itt a probléma hogy gyakorlatilag idegenek vagytok egymásnak. Beszélj vele, mondd el mi foglakoztat. Aztán hallgasd meg azt is neki milyen ez a helyzet. Elég felnőttesnek tűnsz, szerintem együtt meg tudtok birkózni ezzel a helyzettel.

2018. jan. 27. 20:00
 6/11 anonim ***** válasza:
A sorsod nagyon hasonlít az enyémhez.Az én szüleim is elváltak,anyukám nyakába szakadt minden gond.A válását szerintem sosem tudta feldolgozni.Azelőtt se volt boldog, a válás után pedig kifejezetten boldogtalan lett.Ettől az én életem is nagyon szürke lett.Ki volt adva nekem is, hogy mit hozzak a boltból, takarítsak fel, amit meg tudtam csinálni azt meg is kellett.Láttam, hogy sokat dolgozik így nem vitatkoztam soha.A válásukból nem sokat értettem mert akkor még kicsi voltam.Azonban ahogy teltek az évek egyre jobban éreztem, hogy nekünk így nem jó.Viszont azt is beláttam, hogy nem benne kell keresnem a hibát, hanem arra kell törekednem, hogy nekem ne így legyen majd.Tanultam, dolgoztam, férjhez mentem, és akkor lett jobb a kapcsolatunk amikor már nekem is lett családom.Szerintem akkor értettem meg igazán az ő helyzetét is.Persze addigra már ő is könnyebben viselte a sorsát.A sors keze azt hozta, hogy pár év múlva én is elváltam 2 gyerekkel, és minden kezdődött előlről.A fiamnak nagyon rendes felesége lett, de a lányom nem akar férjhez menni (eddig)
2018. jan. 27. 20:04
 7/11 A kérdező kommentje:

Végülis ha úgy vesszük nem vagyok hetekig egyedül mert anyám hazaesik késő este és én már nem találkozom vele de itthon van.Hétvégén mondjuk szinte mindig dolgozik hét közben amikor én iskolában vagyok szokott itthonlenni..(vagy a faszijánál (inkább))és akor kaját is csinál egy egy napra de mondom nem egyszer volt olyan alkalom hogy egy hétig nem is láttam.

Pénzt a kártyámra küld abból veszek kaját meg bérletet

Kontaktunk nagjábból annyi hogy ráköszönök ha szembe jön itthon de amúgy inkább a szobámban maradok.

Amúgy megértem a őt..mert tényleg beleszakad a munkába meg aválásba..és ezért nem is hibáztatom hogy folyton a csávójánál van és inkább jólérzi magát.

Amúgy tényleg nagyon sokat vagyok egyedül és meg is terhel kicsit.

Nagyon korán kelek (kis faluban lakunk)és nagyon későn érek haza iskolából..akkor még szarakodom a kajával meg be kell gyujtanom hogy meleg(ebb) legyen

Amúgy 17éves vagyok

2018. jan. 27. 20:23
 8/11 A kérdező kommentje:

Nem nagyon tudom hogy menjek oda hozzá :((

Meg attól félek nem változnának a dolgo..anyám nagyon szar időszakán van túl

Voltak olyan napok amikor elment betegszabira és egy hétig csak a szobájában bőgött

Szörnyű volt!nagyon frusztráló volt

Most hogy van barátja (aki nagyon nem kedvel engem..ezért mindig nála vannak inkább (ami jobb is így)) azthiszem egy bologabb és nem várom el hogy inkább velem foglalkozzon csak zavar az a helyzet amibe kerültem.

Mert mondjuk legutóbb az osztályfőnököm megjegyezte nekem hogy sajnál amiért a szüleim miatt ilyen lettem amilyen

Elég szarul esett

2018. jan. 27. 20:28
 9/11 A kérdező kommentje:

Bocsánat hogy ilyen pocsékul fogalmazok meg elírok mindent csak

Telefonról pötyögök

2018. jan. 27. 20:29
 10/11 anonim ***** válasza:
Fontosnak gondolom, hogy ne szakadjon meg a kapcsolat Anyukáddal. Hogyan vagytok az ünnepekkel? Névnapján, szülinapján szoktad- e felköszönteni? Biztosan örülne neki, még akkor is ha nem adsz drága ajándékot. A gesztust kifejezi 1 szál virág és a szívből mondott kedves szavak is
2018. jan. 28. 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!