Önző vagyok, ha ez zavar?
A szüleim a nap nagy részében dolgoznak, és mikor hazaérnek, aludnak. Teljesen megértem, hiszen fáradtak, sok dolguk van, és nem is zavar különösebben, ha pihennek, csendben tudok maradni.
Viszont nincsenek barátaim, mindig a szüleimtől kérek tanácsokat, nekik mondom el a problémáimat. De konkrétan az utóbbi két hétben egy pár köszönésen kívül semmit nem beszéltünk, én meg majd' felrobbanok a magánytól.
Tegnap és ma is bulizni voltak, kb. ötkor elmentek otthonról, és reggel érnek haza, utána egész nap alszanak, komolyan, már feleslegesnek érzem magam... Valószínűleg hétfőn is ez lesz.
De nem akarom azzal terhelni őket, hogy elmondom a panaszaimat, mert dolgozó emberek, megérdemlik a pihenést. De akkor miért vagyok ennyire önző?
14/L
Keress barátokat, itt a nyár nézz ki egy tábort vagy új hobbit, járj táncolni, küzdősportra, vannak nappali úszós napközik is több városban. Vagy akár neten is kereshetsz barátokat.
Szép dolog, hogy jó a kapcsolatod velük és megbízol bennük, de nem egészséges ennyire függni tőlük.
Egy darabig próbáltam, de túl érzékeny vagyok a többi emberhez, az osztálytársaim javarészt utálnak, kerülnek, és a közelben sincsenek lehetőségek.
Nem merek sok ember között megjelenni, az úszás kizárt, utálom, ha megbámulnak. Sokat pánikolok mások vélemyéne miatt, ezért ha tehetem, itthon maradok.
Illetve a nyári táborokat tényleg nehéz lenne megoldani, mert messze lakunk a várostól, és itt nincsenek ilyen rendezvények. A bejárást nem tudnánk megoldani.
Ezt úgy hívják hogy antiszocialitás. "Undorodom az emberektől"
Te is az vagy. Mit vársz? Hogy majd mindeki megértsen? Mi az hogy túl érzékeny vagy az emberekhez. Ki kéne mozdulni és akkor talán ha te is nyitottabb lennél akkor még barátaid is lehetnének...Ez a mindenki utál felfogás nagyon rossz. Menj el egy pszichológushoz. Annak el lehet mondani a bajaidat másrészt meg segít kitörni ebből az állapotból. Kit érdekel ha megbamulnak? Meg mért tennék? Gondolom nem egy 120 cm magas 200 kilós ember vagy.. amm még azok is járnak strandra stb. Ne fossál kimenni.. Örülj neki hogy nem bombáznak.. erre mást nem tudok mit írni.
Soha nem verekedtem, nem voltam agresszív, még a hangomat sem emeltem fel. És azt sem elmítettem, hogy szükségem van idegenek szeretetére... a szüleimmel kapcsolatos viszonyomról írtam ki egy kérdést.
Miért lennék antiszoicális?
Azt nem antiszociálisnak, hanem aszociálisnak hívják amire te gondolsz, és egyikőjük se az, mivel vágynak a társaságra. Nézz utána.
Te meg nem vagy egyik se, visszahúzódó vagy és félénk. Tudom milyen szar egyedül ülni az iskolában,és ha ott nem, de valahol barátkoznod kell. Menj színjátszóra, kórusba, lehetsz szar mindkettőben, de attól még megismersz másokat, és barátkozhatsz velük. Próbálj meg mosolyogni az utcán is másokra, és beszélgetni. Akár a buszra várva, ha nincs nagyon elfoglalt arca, elég egy szia, hogy hívnak is. Ha elsőre nem jön be, hát újra és újra. Hajrá!
Nekem írhatsz ha akarsz, nyugodtan, veled egykorú vagyok :)
És lány :D
Nem vagy önző, és megértem miért nem barátkozol, én is ilyen vagyok. Te legalább próbálkozol valahogy... :/ én már ott tartok, hogy videónaplót forgatok xDD
Tényleg írhatsz, ha akarsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!