Zavar, hogy ha megkér valamire anya ugy mondja mint egy csicskának. Mit csináljak hogy változzon?
Nem ugy mondja hogy "kerlek levinnéd a szemetet" hanem hogy "vidd le máris a szemetet mert nem szakad le az ujjad ha leviszed", vagy "állj fel onnan és teregess ki" , "olyan lusta vagy mint a dög, gyere és porszivozd ki a házat", "nézd meg egész nap ott ült a füzet mellett, a fene egye meg, mosogass el!" Nem azt akarom hogy könyörögjon, de jol esne ha nem rakna minden kérése melle egy bántó dolgot.Mondtam neki szépen hogy anya örülnek ha kicsit szebben mondanád, nekem is jobb kedvem lenne hozza, erre a válasz: "mondja neked a halál szebben, én vagyok az anyád es nem fogok könyörögni neked" nem ertem miért csinálj ezt, mindig jo gyerek próbáltam lenni.
17/L
"majd ha tudsz rendesen hozzám szólni, akkor esetleg"
az utasításokat én is nagyon utáltam, le is léptem már 14 évesen koleszba, a tököm se tűrte el ezt neki. a "kérlek",és "köszönöm" szavakat nem ismerte.
és aki azt írta,hogy egy 17 évesnek már meg kéne látnia magától a koszt... hát én is láttam, de elhiheted h nulla kedvem volt magamtól nekiállni bárminek is. ráadásul sose volt úgy jó,ahogy csináltam.
Nálunk is voltak ilyenek, meg nálunk ordított mint az állat. Én a te korodban ezeket csináltam:
Ha csúnyán szólt úgy csináltam mintha ki se mondta volna a szavakat. Egyszerűen nem válaszoltam. Ha kiabált akkor én azt kiabáltam hogy hangosabban mert nem hallom, vagy azt hogy hangosabban mert a szomszéd még nem értette rendesen. Vagy azt hogy hangosabban mert süket vagy. Amúgy ha úgy beszélt velem mint a kutyával akkor egyszerűen nem csináltam meg amit kért. 18 évesen leléptem, most albérletben lakom. Egyik gyereke sem beszél vele. 4-en vagyunk.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!