Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Önző vagyok, ha ez zavar?

Önző vagyok, ha ez zavar?

Figyelt kérdés

A szüleim a nap nagy részében dolgoznak, és mikor hazaérnek, aludnak. Teljesen megértem, hiszen fáradtak, sok dolguk van, és nem is zavar különösebben, ha pihennek, csendben tudok maradni.

Viszont nincsenek barátaim, mindig a szüleimtől kérek tanácsokat, nekik mondom el a problémáimat. De konkrétan az utóbbi két hétben egy pár köszönésen kívül semmit nem beszéltünk, én meg majd' felrobbanok a magánytól.

Tegnap és ma is bulizni voltak, kb. ötkor elmentek otthonról, és reggel érnek haza, utána egész nap alszanak, komolyan, már feleslegesnek érzem magam... Valószínűleg hétfőn is ez lesz.

De nem akarom azzal terhelni őket, hogy elmondom a panaszaimat, mert dolgozó emberek, megérdemlik a pihenést. De akkor miért vagyok ennyire önző?

14/L

2017. jún. 4. 23:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
"Viszont nincsenek barátaim..." és ezt úgy írod ki, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. Egy széljegyzet a kérdésben, egy mellékes elhanyagolható körülmény. Biztos jó ez így? A másik. Neked kizárólag problémáid vannak amiket meg kell oldani?? Igy a problémáim-úgy a problémáim...Ne haragudj de a negatív hozzáállás kisugárzik belőled. Energiavámpírokkal meg ki akar barátkozni?? Ha meg nem jársz sehova mert "ciki", meg mit szólnak az emberek (kik?akikkel az életbe nem találkozol többet?) akkor sajnos az egyedül vénlányként megszáradást vizionálom neked jövőképnek.
2017. jún. 5. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!