Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért zavar ennyire az anyám?...

Miért zavar ennyire az anyám? (lent)

Figyelt kérdés

Azt tudni kell hogy a munkája miatt nagyon sokat vagyok egyedül.(a szüleim elváltak én anyummal élek.)

Sokszor hetekig egyedül vagyok..magamra főzök(mondjuk túlzás a főzök kijelentés),mosok,én takarítom ki a házat viszem sétálni a kutyát meg ilyenek.

Amikor haza jön már a puszta jelenlét idegesít.Nemtudom megmondani miért.Hozzám szól én meg olyan buta stílusban tudok válaszolni neki hogy hihetetlen..aztán ezt később mindig megbánom.Érzelmeket nem mutatunk egymás felé..ezt úgy kell elképzelni hogy nálunk ilyen ölelés,puszi,anya lánya kapcsolat most sincs és soha nem is volt.én lepődnék meg a legjobban ha azt mondaná nekem hogy szeretlek.(De ez fordítva is igaz.)

Az a bajom hogy én nem akarok ilyen bunkó lenni vele amilyen most vagyok.:((

De erre mindig csak így utólag jövök rá,mert akkor amikor beszél hozzám idegesít és olyan hangnemben válaszolok amiben nem kéne.

Tudom hogy szeret engem hisz ő az anyám és én is szeretem őt csak nem tudom neki kimutatni.

Amúgy

Nemtudom mit várok a kérdéstől csak előbb rakodtam a szobámban és megtaláltam egy ajándékot amit még tőle kaptam és..elbőgtem magam mert a szekrény mögé volt beesve?? És így eszembe jutott hogy amúgy mennyire szarunk egymásra

Lehet csak ki kellett írnom magamból

2018. jan. 27. 19:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Apám egyedül nevelt fel, mégis volt rám mindig ideje, mert TETT érte, szoval a munka nem ok, hogy vki egész nap ne lássa a gyerekét.

2018. jan. 28. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!