Anyám miért fél hogy éhen döglök?
Figyelt kérdés
más városban vagyok egyetemista, de anyám minden áldott nap elmondja nekem hogy mit egyek, és számon is tartja. Már évek óta ez megy. Szerinte keveset eszek és sokkal többet kellene. 180 centi és 82 kiló vagyok. szerintem elég jó...2018. jan. 24. 01:46
1/16 anonim válasza:
Más városban vagy, hogy tartja számon? Mond h ettél ennyi.
2/16 A kérdező kommentje:
mindig be kell számolni hogy mit ettem. De ha tegnap is az volt, akkor az a baj hogy nem elég választékos az étrendem. Ki kell találjak valamit minden napra külön :D
2018. jan. 24. 01:59
3/16 anonim válasza:
Márpedig csak úgy lehet megoldani, hogy nem mondod el és kész, le kell állítanod, ha magától nem teszi. Eléggé túlzás, amit csinál.
4/16 anonim válasza:
Na az ilyen szülő melett kell profin megtanulni hazudni heti étrendet irj össze aztan mondogasd be telefonba, remélem csak az étrendedről kell beszámolni nagykorúként a nemi életdről már nem. :(
5/16 anonim válasza:
Nyugi, itt ugyanez megy, csak én még a nagymamámtól is ezt hallgatom anyukám mellett. Az egyik kedvenc téma mindig, amikor felhívom őket, hogy mit ettem, és ettem-e eleget. Ha hazamegyek, akkor pedig nem lehet megúszni a zabálást, meg azt se, hogy csomagoljanak egy csomó mindent. Pedig nagyon nem vagyok már egyetemista sem. Persze az adott pillanatban bosszantó, de valahol megértem őket, hogy aggódnak, meg így utólag mosolygok rajta én is. :)
6/16 anonim válasza:
Ettél? Igen ettem. Mit ettél reggelire? Kaját. Ebédre? Kaját. Vacsorára? Kaját. Eyy idő után megunja. Szerintem nem kell kamu ételeket mondogoatnod mert ezzel csak meghagyod neki az iranyitasodat.
7/16 anonim válasza:
Szerintem meg elkezdhetnéd leállitani.
Nem normális hogy faggat, de az sem hogy belemész a játékba.
8/16 anonim válasza:
Jesszusom micsoda dráma.. anyukád régimódi anyuka, fél hogy nem eszel rendesen , ennyi. Amúgy meg beszéld meg vele hogy számodra zavaró amit csinál, és kész. Kérdezd meg tőle, miért nem bízik benned- és a saját nevelésében, miért hiszi hogy baj lesz?
9/16 anonim válasza:
Azért felnőtt ember létedre illene tudnod elállítani. Én kiverném a balhét, hogy akadjunk már le erről az étkezés témáról, nem fogsz éhen halni és unalmas már, hogy dedósként kezel, a következőnél rárakod a telefont. Aztán tégy úgy. Tudod ki lenne olyan madár, hogy folyton beszámoljon...
10/16 anonim válasza:
Vannak ilyen anyukák :) Nem kell rá ezért haragudni.
Ha zavar, akkor mondd el neki, hogy anya nem vagyok már kisgyerek, eszem rendesen, akkor is, ha nem kérdezed meg minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!