Anyám miért fél hogy éhen döglök?
Jaj, anyósom is ilyen volt. De utált, amikor megtanítottam a párom, hogy lehet elhárítani az ilyen kérdéseket :D
Sajnos nem mindenki aggodalomból csinálja ezt, ő pl. csak szimpla unalomból. Nem lehetett egy lépést sem tenni mellette, hogy ne kellett volna beszámolni róla... ha elutaztunk, már indulás előtt szólt, hogy vigyük magunkkal majd a strandra a telefont, nehogy ne érjen el. Naponta 5-6 nem fogadott hívás jött tőle. Mindezt felnőtt fejjel. Nem volt egyszerű leállítani...
Kérdező, két választásod van, vagy őszintén elmondod neki, hogy szeretnéd a kezedbe venni az étkezéssel kapcsolatos dolgokat, vagy elkezdesz kerülő válaszokat adni, egy idő után el fogja unni magát.
Nem elhet, hogy ez az egyetlen közös témája veled?
Te vagy a buta, ha beszámolsz neki arról, hogy mikor, mit és mennyit ettél.
Maximum közlöd vele, hogy ettél, jóllaktál és a többi nem az ö dolga. De igazán ez sem az, amiröl beszélni kellene.
Állítsd le. Én is más városban tanulok, az étrendemet annyiban követi hogy amikor felhívom hogy kell XY kaját főzni, nyilván összeéll neki hogy ma azt eszem. Kb havonta kétszer megkérdezi hogy eszem-e rendesen, olyankor apával nevetgélünk egy jót, hogy fél év alatt már sokszor éhen haltam volna ha nem eszem, és ennyi a téma.
Most fogd ezt meg, mert pár év és a barátnődet fogja hívogatni naponta öször hogy milyen uborkát kell vennie és nehogy nélküle rendezzétek be a lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!