Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám ma olyat szólt be, hogy...

Anyám ma olyat szólt be, hogy dobtam egy hátast. (? )

Figyelt kérdés

Szabadnapos vagyok, a hűtőben van tegnapi székelykáposzta. Ő szereti, én nem. Csináljak valami kaját. Mondom neki, jó lesz nekem tojásrántotta, vagy akármi, mert "ömlik a vérem".

Erre ő: mennyivel jobb, ha csak ülsz a lukadon?

Sokszor nézek fel ide, akár kamunak is tűnhet, de én még ilyen bunkó beszólást nem hallottam tőle. Olyan rosszul esett, mert épp indult valahová, és az ajtóból visszaszólva mondta ezt. Mit szóltok hozzá? Melegfront agyára ment? Nem értem az egészet. (Nem mamahoteles vagyok, saját lakásban élek.) Ülök a lukamon... Pff.

2018. jan. 30. 12:38
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim ***** válasza:
94%
Biztos rossz napja van. Ne foglalkozz vele.
2018. jan. 30. 12:39
 2/63 anonim ***** válasza:
94%
Minek foglalkozol ezzel? Őszintén nem értem. Pampogjon, amit akar, nem kötelező magadra venned.
2018. jan. 30. 12:45
 3/63 anonim ***** válasza:
89%
Hát az "ömlik a vérem"-re pont azonos mélységű válasz
2018. jan. 30. 12:49
 4/63 anonim ***** válasza:
87%

Én az egész szitut nem értem.

Nem a szüleidnél laksz, de szabadnapodon ott punnyadsz, és nyitogatod a hűtőt.

Nem tettszik a kaja, és "Mondom neki, jó lesz nekem tojásrántotta", szóval ő csinál neked kaját?

Ki mondta, hogy "mert "ömlik a vérem". Te? Akkor milyen választ vársz???

Talán arra célzott, hogy ne szolgáltasd ki magad csak azért, mert menstruálsz, csinálhatsz magadnak bármit nyugodtan...

2018. jan. 30. 12:49
 5/63 anonim ***** válasza:
94%
Erre inkabb egy seggest kellett volna dobni
2018. jan. 30. 12:53
 6/63 A kérdező kommentje:

Nem. Nem ő csinál nekem kaját, akkor rosszul fogalmaztam. Azt mondtam, nem főzök másik kaját, majd csinálok tojásrántottát, nekem ma az is jó lesz. Erre mondta ezt. De nem a kaján van a hangsúly, hanem azon, hogy beszólt ilyet, ülök a lukamon.

Ja, és együtt lakunk. Akkor nyitogatom a hűtőt, amikor akarom.

2018. jan. 30. 12:53
 7/63 anonim ***** válasza:
80%
Arra értette, hogy nyugodtan mozoghatsz attól még, hogy vérzel.
2018. jan. 30. 12:54
 8/63 anonim ***** válasza:
82%
Proli beszólás volt. De te kezdted.
2018. jan. 30. 12:55
 9/63 anonim ***** válasza:
93%
Nem is igazán értettem az egészet először. Most lány vagy, és megvan a havid? Meg anyád is arra a lukra gondolt akkor? Egyébként csak egy szerencsétlen beszólás volt szerintem. Nem is vitatkoztatok, ha jól értem, csak az ajtóból szólt vissza. Ő nem érezte az élét a mondásnak, te meg eltúlzod itt szerintem. Szóval mindketten hibásak vagytok egy kicsit, de leginkább egy sima félreértésnek tűnik az egész.
2018. jan. 30. 13:00
 10/63 anonim ***** válasza:
76%
Nem baj az, majd pár év múlva te is mondhatod neki
2018. jan. 30. 13:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!