Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám ma olyat szólt be, hogy...

Anyám ma olyat szólt be, hogy dobtam egy hátast. (? )

Figyelt kérdés

Szabadnapos vagyok, a hűtőben van tegnapi székelykáposzta. Ő szereti, én nem. Csináljak valami kaját. Mondom neki, jó lesz nekem tojásrántotta, vagy akármi, mert "ömlik a vérem".

Erre ő: mennyivel jobb, ha csak ülsz a lukadon?

Sokszor nézek fel ide, akár kamunak is tűnhet, de én még ilyen bunkó beszólást nem hallottam tőle. Olyan rosszul esett, mert épp indult valahová, és az ajtóból visszaszólva mondta ezt. Mit szóltok hozzá? Melegfront agyára ment? Nem értem az egészet. (Nem mamahoteles vagyok, saját lakásban élek.) Ülök a lukamon... Pff.

2018. jan. 30. 12:38
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 A kérdező kommentje:
Nem tartom kultúrátlannak, mert mint írtam, nem mondtam vele semmi rosszat. Ő is szokott hasonlóan beszélni magáról. A reakciója lepett meg. Hányszor írjam még le?
2018. jan. 30. 15:57
 42/63 anonim ***** válasza:
65%
Utolsónál a pont,ezek a miss izék nem is menstruálnak sose.
2018. jan. 30. 15:58
 43/63 anonim ***** válasza:
48%
Tehát az ömlik a vérem teljesen normális megjegyzés, a csak ulsz a lukadon viszont verlazito. Ok. Értem. További szép napot
2018. jan. 30. 15:59
 44/63 anonim ***** válasza:
47%

"Nálunk nem szokás bofogni, se a menstruációrol beszélni etkezessel kapcsolatban, pláne nem ilyen paraszt módon."

Ne próbálkozz, mert nem megy ez neked, hagyd csak az én stílusomat. Inkább gondolkozni próbálnál meg.

Nem az étkezéssel kapcsolatban beszélt a menstruációról, hanem egy elvégzendő munkával való összefüggésben.

Hogy te is értsd: nincs kedvem ma főzni, mert vérzek.

Vedd már ki (a nemlétező) ezüst kiskanalat a szádból.

2018. jan. 30. 16:00
 45/63 anonim ***** válasza:
53%
Lemerném fogadni a válaszadók többsége még fingani se fingott az anyja előtt. :D
2018. jan. 30. 16:05
 46/63 anonim ***** válasza:
36%
A te beszólásod sem különb.
2018. jan. 30. 16:15
 47/63 anonim ***** válasza:
19%
A nevén nevezni a dolgot meg az ömlik a vér belőlem nem ugyanaz. Akkor nevezed nevén a dolgot ha azt mondod megvan. Amúgy én is nő vagyok, de nem értem miért kell meghalni ha megvan. Betét és/vagy tampon oszt' kész. Nem beteg vagy csak menstruálsz. És ha dolgoznod kellene menni így? Csak olyan "jól van az úgy" munkát végez él? Sose értettem azokat a nőket akik így felfújják ezt, pedig nekem is sok van és a hasam is szokott fájni.
2018. jan. 30. 16:20
 48/63 anonim ***** válasza:
57%
Betét és/vagy tampon oszt' kész. Na mond ezt egy miomásnak,v daganatosnak te szerencsétlen,és képzeld külföldön empatikusabbak még férfiak is nem h egy másik nő. Van aki meghal közben más meg szerencsés és felsőbbrendűnek hiszi magát..
2018. jan. 30. 16:23
 49/63 anonim ***** válasza:
45%

"Akkor ti is pont olyan büdös parasztok vagytok, mint a kérdezőék."

Engem leparasztozhatsz, de az anyukámról nem beszélhetsz így.

2018. jan. 30. 16:23
 50/63 anonim ***** válasza:
46%

"ömlik a vérem teljesen normális megjegyzés, a csak ulsz a lukadon viszont verlazito"

Az ömlik a véremet magamról mondom, nincs benne sértő, az ülsz a lukadon személyeskedő.

2018. jan. 30. 16:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!