Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám ma olyat szólt be, hogy...

Anyám ma olyat szólt be, hogy dobtam egy hátast. (? )

Figyelt kérdés

Szabadnapos vagyok, a hűtőben van tegnapi székelykáposzta. Ő szereti, én nem. Csináljak valami kaját. Mondom neki, jó lesz nekem tojásrántotta, vagy akármi, mert "ömlik a vérem".

Erre ő: mennyivel jobb, ha csak ülsz a lukadon?

Sokszor nézek fel ide, akár kamunak is tűnhet, de én még ilyen bunkó beszólást nem hallottam tőle. Olyan rosszul esett, mert épp indult valahová, és az ajtóból visszaszólva mondta ezt. Mit szóltok hozzá? Melegfront agyára ment? Nem értem az egészet. (Nem mamahoteles vagyok, saját lakásban élek.) Ülök a lukamon... Pff.

2018. jan. 30. 12:38
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
93%
Úgy látom itt sokaknak nem erőssége a szövegértés... Mindenki csak kiragadja a két megjegyzést az eredeti kontextusból, pedig rohadtul nem ez a lényeg. A kérdező tényszerűen, mindenféle rossz szándék nélkül közölt valamit saját magáról, mirefel az anyja direkt sértő megjegyzést tett a kérdezőre. Egyébként nem tudom mit kell folyton azon lovagolni, hogy ki hogy viseli a menstruációt - igenis vannak nők, akiket sokkal jobban megvisel, mint másokat. Akiknek meg sem kottyan, azok örüljenek neki és érezzék magukat szerencsésnek!
2018. jan. 30. 17:16
 52/63 A kérdező kommentje:

Itt most már egymással vitatkoztok. Nem ez volt a célom. Nekem ez az egy regisztrációm van évek óta, nem tudok hatszor egyetérteni, azaz zöldet nyomni.

Utolsó, köszi neked is, sokakkal egyetemben,akik írtak, te érted, miről beszélek.

2018. jan. 30. 18:49
 53/63 anonim ***** válasza:
27%
Nézőpont kérdése, hogy az ömlik a vérem, vagy az ülsz a lukadon a prosztóbb kifejezés. Szép kis család. :D
2018. jan. 30. 19:03
 54/63 A kérdező kommentje:
A családomat a végsőkig védem, úgyhogy ne írj ilyet! A prosztó mennyivel szebb?
2018. jan. 30. 19:16
 55/63 A kérdező kommentje:
Egyébként úgy tesz, mintha mi sem történt volna. Duplán furcsállom. Én meg hallgatok, mert nem akarok vitát kirobbantani. Se kedvem, se energiám hozzá.
2018. jan. 30. 19:20
 56/63 anonim ***** válasza:
21%
Lehet úgy értette, hogy attól, hogy ülsz rajta, még kifolyhat a "véred".
2018. jan. 30. 19:31
 57/63 anonim ***** válasza:
88%

Nekem a lyukról a segg jutott eszembe, mert ülni azon szoktunk, tehát még az se biztos, hogy a menstruációval kapcsolatban mondta.

Egyébként lehet, hogy túl erős az "ömlik a vérem", de egyrészt van, amikor kifejező, másrészt meg ezerszer inkább így beszéljen valaki, minthogy azt a millió hülye érthetetlen eufemizmust használja, amit sok nő, aki úgy fél a "menstruáció" szó kiejtésétől, mint a démonidézéstől. (lásd még: "mennénk szánkózni, de itt a Mikulás, mit csináljak" kérdezi december elején, és fel van háborodva, ha nekem ebből az jön le, hogy a Télapó jön, nem az, hogy ő menstruál.)

2018. jan. 30. 20:02
 58/63 anonim ***** válasza:
85%
Magyar átlaghoz képest ez nem tahóság, nem tudom, mekkora vigasz ez. Elég sok családot láttam már kiesni a mézesmázoskodó szerepből, és azért gondolom az még mindig csak vékonyka ízelítő volt abból, amit rendszeresen művelnek egymás közt. Elég, ha megnézel pár durvább kérdést ebben a kategóriában. Kábé nem is értettem, mi a baj azon kívül, hogy megvan és pont túlreagálod.
2018. jan. 30. 20:46
 59/63 anonim ***** válasza:
87%
Nekem Apam azt is mondta mar, hogy a verjem bele a kutyaf@*at kislányom, hogy vagy te vagy a testvereid b@*tatnak. Na bumm. Nem viselt meg, Apu jo arc attol fuggetlen, hogy a „ amennyiben neked is megfelel, kerlek egyeztess a batyaiddal es hagyjatok nekem egy nyugodt napot" helyett az elobb emlitett „bunko beszolassal” fejezte ki a hisztimmel kapcsolatos erzeseit. Hatast se dobtam tole
2018. jan. 30. 22:27
 60/63 anonim ***** válasza:
35%
A "megvan" helyett az "ömlik a vérem" legalább anyira helytálló mint a "kívánlak" helyett a "megb@$ználak".
2018. jan. 31. 09:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!