Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Titeket hogyan szegyenitett...

Titeket hogyan szegyenitett még vagy alázott meg legjobban az apátok?

Figyelt kérdés
Írjátok meg konkrét példákban Mik történtek veletek hogy a szégyen ételt meg benneteket vagy alázott meg a legjobban az apátok
2018. febr. 2. 11:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
89%

Apám engem soha, sehogy.

Viszont van egy emlékem, amikor átmentem a barátnőmhöz, hazaért a munkából, mi játszottunk. Nyári szünet volt. Valamit nem csinált meg, ami ki volt osztva neki feladatként, erre ott előttem fapapuccsal ütötte a fejét ordibálva.

Lehet, hogy ő már megszokta addigra, de nekem akkora trauma volt, hogy azóta sem felejtem el. Nem is mentem hozzájuk többet, még én szégyelltem magam, hogy ott vagyok náluk.

Csak megjegyzem, október óta körözik a volt osztálytársamat eltűnés miatt.

2018. febr. 2. 12:59
 12/21 anonim ***** válasza:
74%
Leirni hosszú és néhol nem tűrné a nyomdafestéket,a lényeg h 27 éve nincs kapcsolat köztünk. :)
2018. febr. 2. 13:22
 13/21 anonim ***** válasza:
93%
Engem nagyon sokszor, második lány vagyok fiút akart. De akkora alkesz, szerintem nemtől független utálna. Összes gyerekkori emlékem vele kapcsolatos félelmek. Volt, hogy két éves korom után a cumiért ugatott velem, hogy cumisüvegből iszom. De rendesen őrjöngve. Most szerinted egy két éves gyereknek ez milyen? Mamám vett nekem másikat. Rettegtem tőle. Ordított ha nem ettem. Volt, hogy 10 évesen játszottam egy kővel, amit a kútból fúrtak ki és megrángatott felemelt a ruhámnál fogva. Annyira féltem. 18 évesen is nekem jött, mert el akartam menni megünneplni a születésnapomat a barátaimmal. Akkor is nekem jött és ráncigált. Ezek a megalázások (ja és ezt mások látták). Hirtelen ennyi jut eszembe. Szégyen, hát mondtam ugye, hogy ha nem ettem is ment az üvöltés, csapkodás. Utána már azért nem bírtam enni, mert féltem. Na de ment az is közben, hogy dagadt vagyok. Nagyseggű, hájas és társai. 50 kilósan szerinte én 133 voltam. Hogy a fogaim milyenek, mekkora a homlokom, milyen a fülem. Mindig másba kötött bele, gúnyt űzött belőlem.
2018. febr. 2. 13:29
 14/21 anonim ***** válasza:
90%
Ő is beszáll máig anyám cseszegetéseibe,bár ő még így se az a szint,hogy sajnáljak tőle egy karácsonyi képeslapot,ha anyagilag sose támogatott volna.Van,hogy vendégségben cseszeget,ha kétszer szedek valamiből, vagy ha nagy ritkán ott hagyok valamit a tányéron, különben hánynék.
2018. febr. 2. 13:30
 15/21 anonim ***** válasza:
78%
Apám azzal, hogy mindig miatta kell bántanom az aktuális barátomat. Nem jöhet át hosszú időre, nem aludhat itt. Mindegyiket utálta, de nem az embereket, hanem azt, hogy nekem van valakim. Aztán emiatt egyikük se jött át hozzám szívesen...
2018. febr. 2. 13:59
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Pfff...elég sok ilyen eset volt. A legmegalázóbb és a legidegesítőbb az volt, amikor családdal voltunk nyilvános helyen (huszonéves voltam már) és elkezdett beszólogatni amit nem viseltem el. Épp eleget tűrtem gyerekkoromban. Összeszólalkoztunk, aztán nekem jött. A huszonkét éves lányát kezdte el gyepálni, csak benézte, mert akkor már meg tudtam védeni magam. Ennek ellenére nagyon megalázó volt.
2018. febr. 2. 17:50
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
A születésnapomon 12 évesen moziba mentünk a barátaimmal, ő kísért minket. Viccből megpofozott előttük, a hajamnál fogva az autóba rángatott, rám zárta, majd elvitte a barátaimat moziba. Mondanom sem kell, azóta sem felhőtlen a kapcsolatunk, nincs köztünk kötelék sem.
2018. febr. 2. 21:44
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó ez most komoly? Milyen emberek vállalnak gyereket,a normális meg meddó.. Én apám is kb spermadonor de nem apa. :(
2018. febr. 2. 21:46
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok (17-es):

Az kimaradt, hogy rendeszeresen gúnyt űzött a külsőmból. Azóta is önértékelési gondjaim vannak, stb.

2018. febr. 2. 21:47
 20/21 anonim ***** válasza:
83%

az enyém sokkal lightosabb. :D

általános iskolában voltam, apukám behozott nekem valamit, és a portás hangosbemondóban mondta, hogy eszterke apukája itt vár a portán. akkor cikisnek éreztem, meg nevettek is. :D

de igazából apukám aranyos. igazi megaláztatás nem ért sose.

2018. febr. 3. 02:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!