Mit gondoltok arról, hogy egy anyuka csak akkor fogadja el a (nagykorú) lányát, ha vékony, csinosan és nőiesen öltözik mindennap?
Ez a szekció pontozásilag és beszólásilag sajna ilyen. Én is itt vesztem a legtöbb százalékot (a politikába szerencsére nem megyek), de kit érdekel, ez nem fog leállítani.
Sokszor van, hogy valami idióta a teljesen jó válaszokat lepontozza, sokszor ez egyáltalán nem a kérdező.
Fura vélemények vannak itt. Aki BMI szerint normális, az élből nem lehet dagadt, miért is baj, hogy valaki a saját szubjektív véleménye (van rajta felesleg, de nem olyan sok) mellé leír egy valamivel objektívebb, normál esetben valamit azért mutató infót is? Eh.
# 12
Nekem meg attól áll meg az eszem, ha valaki felnőttként funkcionális analfabéta.
Tipikus mérgező szülő.
Ha tudsz, költözz el és utána egy hónapnál gyakrabban még telefonon se beszélj vele. Személyesen még évente 1-2-szer.
De ez még odább van, addig is kell átmeneti megoldás!
Próbáld megelőzni a beszólásait. Pl. amikor felöltözöl kényelmesen és indulsz valahová, akkor odamész anyukádhoz és emelt hangon mondod neki, hogy: "Tudom, hogy szerinted csúnya a ruhám, meg dagadt vagyok, meg el fog hagyni a barátom, ne is kezdd el mondani, mert kívülről ismerem a szövegeidet!"
Ha ezt következetesen mindig elmondod neki, napi szinten, akkor egy idő múlva neki lesz elege ebből és visszább húzza szarvacskáit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!