Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok arról, hogy egy...

Mit gondoltok arról, hogy egy anyuka csak akkor fogadja el a (nagykorú) lányát, ha vékony, csinosan és nőiesen öltözik mindennap?

Figyelt kérdés
És amíg ez be nem következik, beszólogat neki.
2018. jan. 31. 14:55
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
73%
Anyukám is ezt tete akkor is amikor elköltöztem ,ha találkoztam vele csak boszantott,ilyenel ,nem tetszet neki hogy öltöztem vidám szinű ruhákban ,mesefigurás polokba stb még 30 évesen is ezel boszantott,egyszer közöltem vele hogy nekem ez tetszik ez stilusom ,azota nem mer ezel szekálni ,közöld vele hogy neked ez tetszik ez stilusod .
2018. jan. 31. 17:57
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Ez a szekció pontozásilag és beszólásilag sajna ilyen. Én is itt vesztem a legtöbb százalékot (a politikába szerencsére nem megyek), de kit érdekel, ez nem fog leállítani.

Sokszor van, hogy valami idióta a teljesen jó válaszokat lepontozza, sokszor ez egyáltalán nem a kérdező.

Fura vélemények vannak itt. Aki BMI szerint normális, az élből nem lehet dagadt, miért is baj, hogy valaki a saját szubjektív véleménye (van rajta felesleg, de nem olyan sok) mellé leír egy valamivel objektívebb, normál esetben valamit azért mutató infót is? Eh.

2018. jan. 31. 17:57
 23/27 anonim ***** válasza:
75%

# 12

Nekem meg attól áll meg az eszem, ha valaki felnőttként funkcionális analfabéta.

2018. jan. 31. 18:07
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Szóval szerintem próbáld meg értelmezni, amit leír valaki, mielőtt fogást keresel rajta.
2018. jan. 31. 18:08
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Eleg sok anya ilyen kritikus mert annak idejen hercegnos dolgokba jaratta a lanyat s meg mindig azt hiszik hogy ugyanaz a kislany vagy akit anyuci kedve szerint oltoztetget.Az alakodat becsmerelni mar nem vagyok ebben olyan egyeterto ha tenyleg nem vagy 80-100 kilo vagy aranytalanul hajas a magassagodhoz kepest, de ez lehet figyelmeztetes is a reszerol hogy sportolj torodj az alakoddal hidd el az anyak altalaban mindig jot akarnak a lanyaiknak en pl csinos karcsu vagyok mindig oda figyelek a megjelenesre apolt vagyok csinos ugy gondolom az en egyenisegemhez illo ruhakba jarom anyumnak meg se jo soha semmi pedig elmultam 30 is de miota nem o oltoztet ugymond csak nem akar egyezni az izlesunk semmibe pl:mi ez a szin megint /haj,korom/mi ez a kabat jaj az a nadrag tul magas ez a csizma, nagyon ritkan volt az hogy egy egy darab tetszett volna neki ehhez kepest kislanykent mindig habos babos ruhakat adott ram, de amit viselek az soha nem jo neki epp ezert nem engedem hogy barmilyen ruhat vegyen ram ajandekba.Ha nocis vagyok az a baj ha sportos vok az a baj ha vekony vagyok akkor az ha izmos akkor az semmi nem jo de ha kapok tole egy o szerinte csodalatos felsot amit magamra huzok en vagyok az o legszebb lanya akit egy pali a jelenlegim se erdemel meg D: 😁😁😁nem tudom miert csinaljak ezt egy 10-15 eve engem is nagyon idegesitett h mindent becsmerel folyton rajtam,de mara mar nem erdekel csak rohogok rajta.
2018. jan. 31. 18:23
 26/27 anonim ***** válasza:
51%
Nem gondolnék semmit, csak vagy szénné oltanám őt is, vagy pedig egyszerűen csak nem mennék haza.
2018. jan. 31. 23:51
 27/27 anonim ***** válasza:

Tipikus mérgező szülő.

Ha tudsz, költözz el és utána egy hónapnál gyakrabban még telefonon se beszélj vele. Személyesen még évente 1-2-szer.

De ez még odább van, addig is kell átmeneti megoldás!

Próbáld megelőzni a beszólásait. Pl. amikor felöltözöl kényelmesen és indulsz valahová, akkor odamész anyukádhoz és emelt hangon mondod neki, hogy: "Tudom, hogy szerinted csúnya a ruhám, meg dagadt vagyok, meg el fog hagyni a barátom, ne is kezdd el mondani, mert kívülről ismerem a szövegeidet!"

Ha ezt következetesen mindig elmondod neki, napi szinten, akkor egy idő múlva neki lesz elege ebből és visszább húzza szarvacskáit.

2018. febr. 1. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!